Citate motivaționale din discursul lui Michelle Obama

Michelle Obama a devenit un model pentru multe femei din momentul în care și-a început cariera ca Primă Doamnă în Statele Unite, alături de soțul ei, Barack Obama. Mai jos, poți regăsi câteva citate motivaționale din discursul acesteia, care îți vor face ziua mai frumoasă și care îți vor reda încrederea în lume. Iată care sunt acestea!

Ce citate motivaționale ar trebui să știi din discursul lui Michelle Obama?


1. "Nu face nicio greșeală, atunci când ajungi la urnele de vot este decizia ta. Nu democrați sau republicani, nu de stânga sau de dreapta. În aceste alegeri și în orice alegeri este vorba despre cineva careva avea puterea de a ne modela copiii pentru următorii patru sau opt ani de viață. "

2. "La asta ne gândim eu și Barack în fiecare zi atunci când încercăm să ne ghidăm și să ne protejăm fetele prin aceste provocări ale vieții neobișnuite din lumina reflectoarelor, cum le îndemnăm să îi ignore pe cei care îi pun la îndoială cetățenia sau credința tatălui lor.
Insistăm că limbajul încărcat de ură pe care îl aud de la diferite personalități publice la televizor nu reprezintă adevăratul spirit al acestei țări. Le explicăm că atunci când cineva se poartă urât cu tine, nu trebuie să cobori la nivelul său."


3. "Vreau o persoană care are forța dovedită să persevereze, o persoană care cunoaște acest job și care îl ia în serios, cineva care înțelege că problemele cu care se confruntă nu sunt nici albe, nici negre și că nu pot fi restrânse în 140 de caractere."

4.
"Barack și cu mine avem aceeași abordare când vine vorba de slujbele noastre ca președinte și primă doamnă, deoarece știm că acțiunile și cuvintele noastre contează nu doar pentru fetele noastre, ci și pentru copiii din această țară, copii care spun că ne-au văzut la televizor, care scriu un eseu despre noi la școală."

5. "În timp ce fetele mele se pregătesc să plece în lume, îmi doresc un lider care să fie vrednic de adevăr, un lider demn de promisiunile făcute fetelor mele și tuturor copiilor noștri, un lider care va fi ghidat în fiecare zi de dragoste, speranță și visuri imposibil de mari pe care le avem pentru copiii noștri."

6.
"Atunci când suntem într-o situație de criză, nu ne întoarcem unul împotriva celuilalt, ne ascultăm unul pe celălalt. Ne sprijinim unul pe celălalt. Suntem întotdeauna mai puternici împreună."
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod