Ce să răspunzi atunci când ești întrebată "De ce ești singură?"

Probabil că cea mai enervantă întrebare este "De ce ești singură?" Prietenii tăi știu deja care sunt motivele tale, dar ce răspunzi atunci când te întreabă altcineva? Ai câteva modalități mai amuzante prin care îi poți induce puțin în eroare pe cei care te întreabă acest lucru. Iată care sunt acestea!

Răspunsuri pentru întrebarea "De ce ești singură?"


1. Sunt prea ocupată cu munca


Unele persoane alocă mult timp carierei și, de multe ori, nu mai au timp și de alte aspecte ale vieții lor. S-ar putea să nu mai ai timp să socializezi, iar atunci când ajungi acasă de la birou să faci un duș, să te uiți la serialul preferat și să te culci. Sau poate că preferi să stai cu prietenii care te înțeleg după o zi lungă de muncă.

2. Sunt superficială


S-ar putea să nu ai răbdare să ajuți un om să se schimbe. Ești concentrată pe propria dezvoltare și nu consideri că ar trebui să îți pierzi timpul și cu alte persoane.
Din această cauză, vei fi văzută ca fiind superficială, însă nu ar trebui să lași aceste lucruri să te afecteze.

3. Nu vreau să fiu într-o relație acum


Chiar dacă ar veni actorul tău preferat la tine în acest moment și ți-ar propune să ieșiți la un date, s-ar putea să îl refuzi. De ce? Pentru că îți place să fii singură. Este o perioadă în care nu vrei decât să îți satisfaci nevoile și să ai grijă de tine.

4. Sunt pretențioasă


S-ar putea să îți găsești cu greu o persoană cu care să te simți bine și chiar și atunci să existe mici lucruri care să te deranjeze și să te facă să te gândești că ai vrea să fii singură. Iar dacă nu ești dispusă să faci anumite compromisuri și să accepți lucrurile așa cum le primești, poate că nu este momentul potrivit pentru o relație.

5. Este vară


Este cel mai călduros sezon al anului. Cine ar vrea să fie într-o relație? Vara se numără petrecerile și poate că ești genul de persoană care nu vrea să fie nevoită să dea mereu explicații altcuiva sau să aștepte după altă persoană pentru a-și face planuri.
Nu e nimic greșit în a aștepta să vină toamna pentru a începe o relație.

6. Am inima frântă


Indiferent de momentul în care s-a încheiat relația serioasă în care erai, perioada de vindecare durează exact cât ai tu nevoie să dureze. Te gândești cum poți avea din nou încredere într-o persoană? Cum îți poți reveni după suferința pe care ai trăit-o? Va veni momentul în care cineva te va ajuta să răspunzi la aceste întrebări.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod