Ce lucruri ar trebui să știe partenerii dintr-un cuplu

Când devine o relație serioasă? Oricare ar fi momentul, există câteva lucruri pe care partenerii dintr-un cuplu ar trebui să le discute și să le știe, pentru ca relația să aibă o continuitate matură. Iată despre ce este vorba!
Despre ce lucruri ar trebui să vorbească partenerii dintr-un cuplu?

1. Viziunea asupra vieții


Viziunea asupra lumii și a vieții în general este modul în care partenerii dintr-un cuplu aleg să interacționeze cu societatea. Partenerii unui cuplu nu trebuie să posede aceeași viziune, dar este nevoie de filozofii cel puțin asemănătoare pentru a menține un parteneriat pe termen lung. Chiar dacă un cuplu are aceleași gusturi când vine vorba de filme și o chimie puternică, relația va dura doar dacă există o compatibilitate și la alt nivel.

2. Copii


Copiii sunt mai importanți pentru unii oameni decât pentru alții, iar dacă plănuiești să ai un viitor alături de partenerul tău, aceasta este o conversație pe care ar trebui să o aveți. Unii oameni nu își doresc copii, indiferent dacă este vorba că nu se potrivesc stilului lor de viață sau că se gândesc că nu vor fi părinți buni.
Chiar dacă tu și partenerul tău vreți să aveți copii, mai sunt multe aspecte de discutat. Vreți să adoptați sau să concepeți biologic? Ce religie vor adopta copiii? Câți copii vreți?

3. Temeri


Partenerii dintr-un cuplu ar trebui să-și cunoască temerile în mod reciproc. În primul rând, se pot ajuta unul pe altul să-și depășească fobiile și să crească la nivel personal. Iar daca vreunul dintre partenerii din cuplu a trăit o tramă, s-ar putea să îi fie declanșate temerile de anumiți stimuli.
Conștientizarea acestor probleme ajută cuplurile să își consolideze sănătatea mentală și emoțională. În cele din urmă, dacă temerile partenerului tău sunt legate de intimitate, este o problemă pe care trebuie să o rezolvați împreună, dacă vreți ca relația să dureze.

4. Țeluri


Relațiile nu se pot dezvolta fără un sprijin reciproc. Ambii parteneri ar trebui să știe ce își dorește celălalt să realizeze. Nu ar trebui doar să îl încurajeze pe celălalt, ci și să se asigure că visurile sale sunt compatibile.


5. Călătorit


Cât de important este călătoritul pentru tine și partenerul tău? Interesele voastre în acest aspect al vieții vă vor ajuta să decideți cum economisiți bani, cum vă faceți timp liber și unde locuiți. Dacă doar unul dintre voi își dorește să călătorească, înseamnă că celălalt va fi exclus din experiențe importante. Iar călătoriile împreună pot consolida o relație.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod