De ce ar trebui să fii singură până când întâlnești bărbatul perfect?

Ar trebui să fii singură până când întâlnești un bărbat care te ține de mână fără rușine și te sărută în public. Bărbatul perfect te va duce acasă la părinții lui și nu te va face niciodată să te îndoiești de relația pe care o aveți.

Ce ar trebui să facă bărbatul perfect pentru a fi fericită?


Bărbatul care renunță la orice atunci când ai nevoie de el


Este vorba de bărbatul care îți spune să îl suni sau să îi dai un mesaj atunci când ajungi în siguranță acasă. De asemenea, este cel care îți face cunoștință cu părinții lui. Cel care nu încearcă să te schimbe. Cel care îți răspunde întotdeauna la mesaje.

Bărbatul care este întotdeauna sincer


Nu ți-ai dori să fii într-o relație matură, în care să nu vă jucați cu sentimentele celuilalt? Cu un tip care te strânge în brațe în public și te sărută pe frunte.

Bărbatul care se ține întotdeauna de promisiuni


Acest bărbat este și cel care știe să își ceară scuze atunci când își dă seama că a greșit. Cel care îți trimite flori la birou fără niciun motiv anume și mesaje romantice în momentul în care ai o ședință care știe că e stresantă pentru tine.
Este același bărbat care te face să realizezi că vrei să devii o persoană mai bună. Iar uneori plătește el atunci când ieșiți la o întâlnire doar pentru că vrea să te răsfețe. Este important să fii cu un bărbat care te motivează să faci mai multe lucruri din pasiune.

Bărbatul care nu te face să te îndoiești de tine sau de sentimentele lui pentru tine


Bărbatul perfect are încredere în tine și vrea ca tu să fii o parte importantă a vieții lui. Este bărbatul care îți spune primul că te iubește, doar pentru că vrea ca tu să știi.
Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care se dă peste cap în fiecare zi ca tu să fii cu el, pentru că știe că nu i-a fost greu să te cucerească, dar se ambiționează să îți ofere motive să stai alături de el.

Bărbatul care te face să te simți mai frumoasă atunci când ești lângă el


Este vorba despre bărbatul pentru care ai fluturi în stomac atunci când intri în aceeași încăpere în care e și el. Cel care îți schimbă complet standardele pe care le-ai avut și dintr-o dată nimeni nu mai poate fi comparat cu el.
Rămâi singură până când îl întâlnești pe bărbatul fără care nu mai poți trăi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod