Trăiește ca și cum visurile ți s-au îndeplinit

Atunci când sunt întrebați despre visurile lor, mulți oameni le situează într-o zi în viitor și le lasă să se rătăcească acolo.
Găsesc tot felul de motive pentru care nu le împlinesc. Adevărul este că nu vei ajunge niciodată în punctul în care simți că trebuie să îți schimbi viața. Iată de ce trebuie să trăiești ca și cum visurile ți s-au îndeplinit!

De ce ar trebui să trăiești ca și cum visurile ți s-au îndeplinit deja?


Trebuie să recunoști faptul că drumul către visurile tale este unul foarte anevoios, iar fiecare zi reprezintă o piedică în împlinirea visului tău. Este păcat că declanșatorul principal al acțiunii umane este un eveniment tragic.
Există oameni în întreaga lume care renunță la fumat numai atunci când află că suferă de cancer pulmonar, persoane care caută un loc de muncă doar atunci când rămân fără bani, oameni care sunt recunoscători pentru sănătatea lor numai atunci când se îmbolnăvesc sau persoane care încep să petreacă timpul cu prietenii care au fost alături mereu abia după o despărțire.

Însă acest comportament este unul greșit. Acesta dezvăluie ani de auto-neglijare. Arată că ne pasă de noi înșine doar atunci când există o problemă și, cu siguranță, am trecut cu toții prin așa ceva.

Deci care este soluția? Ce ne poate scoate din această bulă a neglijării de sine și ne poate duce pe drumul iubirii de sine?

Soluția este să începi să trăiești ca și cum ai avea deja parte de schimbările pe care le dorești în viața ta.
Și trebuie să începi acum. Lasă vina deoparte, deoarece astăzi este o zi nouă! În plus, nu-ți pierde speranța că ceea ce vrei tu se poate împlini, însă trebuie să lucrezi către acel scop.

Procesul în care se blochează cei mai mulți oameni este acela al gândirii fără acțiuni. Ne imaginăm viitorul ideal pentru noi înșine, dar așteptăm ca acesta să apară la ușa noastră ca un oaspete care vine cu cadouri. Rezultatul final al acestei gândiri este dezamăgitor.

Vizualizarea dorințelor tale nu este de ajuns.
Vizualizarea funcționează numai atunci când te aliniezi cu energia lucrurilor pe care vrei să le atragi. Dacă stai pe canapea în fiecare zi și mănânci junk food, nu te aștepta ca jobul dorit, partenerul sau starea de sănătate să vină de la sine. Nu ești aliniat cu visul tău, ci cu mai multe datorii, cu respingere și boli. În plus, puterea nu se află în ceea ce faci, ci în intenția din spatele a ceea ce faci.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod