Familii

Test psihologic. Ghiceşte care dintre cele trei nu este o familie

Ştiai că relaţiile sunt la fel de importante precum dieta sau exerciţiile fizice?

Primele noastre relaţii se formează întotdeauna în copilărie cu familiile noastre şi, adesea, determină modul în care vedem lumea.

Bright Side ne prezintă un test psihologic pentru a afla cum te-au influenţat primele tale relaţii. Aruncă o privire la imaginea cu cele trei familii şi spune care dintre ele crezi că nu e una reală. Nu te gândi prea mult la asta, doar priveşte şi spune ce crezi. Când ai terminat, vezi dacă ai ghicit răspunsul corect şi vei descoperi câte ceva şi despre tine!



Familia 1

Dacă răspunsul tău este familia 1, probabil nu eşti o persoană orientată spre familie, cel puţin nu în sensul tradiţional.

Îţi tratezi prietenii ca o adevărată familie şi faptul că îi ajuţi te face fericit. Întotdeauna încerci să aduci ceva bun în vieţile altora. Poate că ai crescut fără o figură puternică a tatălui, de aceea întotdeauna faci tot ce poţi pentru a fi acolo pentru oamenii care au nevoie de tine, la fel ca mama ta. Această familie ar putea să nu fie cea mai fericită, dar e încă o familie adevărată. Mamei, evident, îi pasă de copilul ei, ţinându-l de mână şi ferindu-l de tatăl nepăsător. Nu vrei ca alţii să crească ca tine, de aceea ai ales această familie ca fiind una falsă.



Familia 2


Dacă răspunsul tău este familia 2, eşti o persoană foarte orientată spre familie şi nimic nu este mai important pentru tine decât asta. Crezi în construirea unor relaţii stabile şi durabile bazate pe încredere şi angajament. Pui pe primul loc nevoile familiei, ignorându-le de multe ori pe ale tale dacă asta înseamnă să îi faci fericiţi pe cei dragi. Probabil ai observat că oamenii din imagine nu arată ca o familie. Adulţii nu acordă deloc atenţie copilului, iar copilul nu încearcă să îi ţină de mână, aşa că e posibil să fie un grup de străini care merg împreună.

Fiind o persoană orientată către familie, ai reuşit să remarci imediat această familie falsă.


Familia 3

Dacă răspunsul tău este familia 3, probabil că provii dintr-o familie disfuncţională. Din cauza copilăriei tale traumatizante, nu ai prea mare încredere în oameni. Eşti anxios şi interacţionarea cu ceilalţi e adesea o provocare pentru tine. Eşti constant îngrijorat de viitor, de aceea ai tendinţa de a despica firul în patru. Oamenii din imagine arată ca o familie iubitoare şi fericită. Sunt o familie adevărată. Părinţii aproape se îmbrăţişează în timp ce merg, iar tatăl ţine copilul de mână.

Creşterea într-o familie disfuncţională ţi-a format anumite opinii şi de aceea ţi se par ciudate relaţiile sănătoase. Nu crezi că există aşa ceva, de aceea ai ales această familie ca fiind una falsă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod