Oamenii care au această trăsătură de personalitate sunt mai sănătoși

Cine s-ar fi gândit că prezența la o petrecere sau la un eveniment cum este festivalul ar putea fi secretul pentru a ramâne sănătoasă pe tot parcursul sezonului?!
Mai mult, daca pana acum detestai statul la coada pentru a intra in club sau ca sa treci de portile de la festival, afla ca acest obicei (stresant si obositor) este o activitate cu beneficii asupra sistemului tau imunitar. Cum este posibil asa ceva? Ei bine, cand iti astepti randul sa intri undeva si esti imbracata intr-o tinuta care iti place si care stii ca te pune in valoare, si te lasi admirata, dovedesti ca esti extrovertita si ca ai, deci, un sistem imunitar mai bun.

EXTROVERTITII SI INTROVERTITII

Extrovertitii – oameni care sunt in mod natural mai vorbareti, energici si asertivi – au mai multe sanse sa aiba un sistem imunitar puternic, potrivit cercetarilor din revista Psychoneuroendocrinology.
In schimb, cercetatorii au descoperit ca persoanele care s-au identificat alternativ ca fiind constiinciosi sau precauti aveau cel mai slab sistem imunitar. Ai crede ca este invers. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod