Norocul chiar există! Ştiinţa te învaţă cum să îl atragi de partea ta

Dacă eşti genul de persoană care crede că norocul are legătură doar cu şansa şi nu are nimic de-a face cu propria voinţă şi alegere, atunci e timpul să îţi schimbi modul de gândire!
Nu este vorba despre farmece norocoase sau despre tot felul de superstiţii. Richard Wiseman, psiholog britanic, a studiat acest fenomen și a demonstrat că putem influenţa efectiv norocul. Urmează sfaturile sale şi vei învăţa cum să atragi norocul de partea ta.

Pentru majoritatea oamenilor, norocul apare brusc, pe neaşteptate şi nu poate fi definit. E ceva în care ei cred sau nu. Dar, cercetările recente ale lui Richard Wiseman au demonstrat că există o explicaţie pentru toate lucrurile norocoase care sunt în strânsă legătură cu comportamentul, stilul de viaţă şi mentalitatea oamenilor. Psihologul a studiat acest fenoment şi, suprinzător, a demonstrat că oamenii cu se nasc norocoşi sau ghinionişti.
Conform lui, norocul nu e un fel de magie, ci stă în atitudinea fiecăruia. Oamenii norocoşi tind să fie mai deschişi şi mai zâmbitori, în timp ce aceia care sunt mai ghinionişti sunt adesea anxioşi, tensionaţi şi nemulţumiţi.

Ce trebuie să faci pentru a atrage norocul de partea ta?


1. Măreşte-ţi oportunităţile

Cu toţii cunoaştem oameni care se plâng în mod constant că nu au noroc. De aceea nu au succes la locul de muncă, nu îşi pot găsi un partener potrivit sau nu-şi îndeplinesc visurile. Problema majoră este insatisfacţia şi teama lor de a-şi asuma riscuri. Fiind concentraţi prea mult asupra a ceea ce au sau nu au în viaţă, îşi distrag singuri atenţia de la găsirea, încercarea şi crearea de lucruri noi.
Ce trebuie să faci dacă te regăseşti în această situaţie? Ţine-ţi ochii şi mintea deschise! Nu aştepta pur şi simplu să ţi se întâmple ceva ca printr-o minune. Fii stăpânul vieţii tale şi nu te teme de necunoscut!

2. Ascultă-ţi instinctul

Acordând importanţă subconştientului tău, te poate face mai norocos. Oamenii norocoşi iau întotdeauna în seamă semnalele pe care le transmite corpul şi mintea lor şi învaţă cum să le desluşească corect. Cu toate acestea, cei lipsiţi de noroc sunt prea anxioşi cu privire la aceste semnale şi se tem să se bazeze pe intuiţia lor. Ce trebuie să faci dacă te regăseşti în această situaţie? Goleşte-ţi mintea de toate îndoielile şi de anxietate şi încearcă să te împrieteneşti cu vocea ta interioară, de exemplu prin meditaţie.


3. Aşteaptă-te la noroc

Această atitudine îi ajută pe majoritatea oamenilor să rămână pozitivi şi optimişti, indiferent de situaţie. S-ar putea spune că e o auto-amăgire, deoarece se întâmplă atât de multe lcururi rele şi este imposibil ca norocul să fie mereu de partea ta. Într-un fel, da, este adevărat/ Dar, deoarece nu poţi fi 100% sigur că nu vei avea noroc, de ce să nu ai aşteptări bune? Mai mult decât atât, starea pozitivă te ajută să faci faţă eşecurilor şi să nu renunţi. Ce trebuie să faci dacă te regăseşti în această situaţie? În loc să-ţi iroseşti energia aşteptându-te la ce e mai rău, mai bine fă-o exact invers!

4. Transformă ghinionul în noroc

Ţi-ai uitat umbrela acasă şi a început ploaia? Este momentul perfect pentru a-ţi pune muzică în caşti şi pentru a te face una cu natura.
Ţi-ai distrus tricoul? Poate e momentul să îţi reînnoieşti garderoba sau să devii creativ şi să îl transformi cumva. Aşa gândesc oamenii norocoşi, ei neagă existenţa nenorocirilor, se joacă cu ceea ce le oferă viaţa şi nu se plâng de asta. Ce trebuie să faci dacă te regăseşti în această situaţie? Nu te axa pe ghinion, găseşte ceva pozitiv în orice!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod