Femeile puternice rezolvă orice problemă, dar nu sunt cine crezi

Femeile puternice sunt peste tot în jurul nostru, dar nu arată neapărat așa cum te aștepți. Te vor privi mereu în ochi, vor ține situația sub control și vor depăși obstacolele care le dau noi motive de a se redescoperi în fiecare zi.
Te-ai oprit vreodată pentru a observa cu adevărat ce se întâmplă în jurul tău? Ai putea observa femeile puternice când te aștepți mai puțin. Într-o parcare, în sala de așteptare dintr-un spital sau chiar la poștă, afirmându-și forța într-un mod pozitiv. Poate că își vor disciplina copiii sau pur și simplu vor decide să-i ducă acasă. Nu sunt neapărat în prim plan, dar felul în care acționează consolidează principiile și comportamentul celorlalți pentru că știu să-i direcționeze în mod proactiv și benefic.

 
Cum vor reacționa femeile puternice

Nu vor ezita să-și privească interlocutorul în ochi, indiferent de înălțime sau alte caracteristici. Nu vor lăsa pe nimeni să le disprețuiască sau să le facă să se simtă inferioare chiar și atunci când nu sunt sigure ce ar trebui să facă.
Dacă cineva depășește limitele marcate de politețe nu vor ezita să-i atragă atenția și să restabilească distanța adecvată.
Le vei vedea la benzinărie, la farmacie, la sala de sport, puternice la nivel emoțional, fizic și spiritual. 

 
Cum se descurcă când apar teama și ezitările

Când teama își face apariția în viața femeilor puternice recunosc ceea ce se întâmplă și fac totul pentru a merge mai departe. Vor observa modul în care se simt, poate chiar li se va părea că este un semn de slăbiciune, dar nu vor trece decât câteva secunde între această analiză și luarea deciziei de a înfrunta lucrul sau persoana care le face să se simtă astfel și de a ajunge la ceea ce își doresc. Ele știu că dacă nu acceptă să facă și lucrurile care le sperie viața le-ar putea copleși, așa că nu renunță niciodată să lupte.

 
Reacții variate

Femeile puternice pot fi observate impunându-și autoritatea într-o sală de consiliu, organizând petreceri selecte, urmându-și un vis în timp ce merg să ia copii de la școală și îi pregătesc pentru ziua următoare, aruncând avioane de hârtie de la fereastră, visând în liniște sau scriind într-un jurnal despre lucrurile care le preocupă.
Pot să coasă, să croșeteze, pot fi mame sau poate nu-și doresc o familie, iar uneori obosesc atât de tare încât se gândesc serios să se oprească, dar nu o fac niciodată. Pentru că nu au cum să renunțe. 

 
Femeile puternice rezistă la presiune pentru că nu se lasă definite de stres

Presiunea la care se supun femeile puternice depășește limitele normale, dar nu lasă obstacolele sau situațiile tensionate să le oprească. Cel mai adesea cei din jur nu vor ști niciodată cât de mult luptă în tăcere pentru că nu văd nicio justificare pentru a se plânge de problemele lor.
Vorbesc cu prietenii atunci când au nevoie pentru că știu că este bine să-și exprime emoțiile, dar nu-și vor petrece ziua lamentându-se pentru că știu că în acest mod situația se va înrăutăți. Un lucru nerezolvat azi se poate transforma în 3 probleme peste două zile. Vor continua să soluționeze fiecare aspect pentru că nu se dau bătute ușor.

 
Își oferă timpul, energia și afecțiunea fără să ceară o recompensă

Femeile puternice reprezintă baza fiecărei familii. Bandajează juliturile copiilor, stau la temperaturi ridicate în bucătărie pentru a pregăti delicii pentru cei dragi, împăturesc prosoapele și toate rufele, șterg praful și fac totul să lucească. Reiau totul în fiecare zi fără pauză, chiar și atunci când pare că nimeni nu observă și nu apreciază ceea ce fac.

 
Ce diferențiază femeile puternice de restul femeilor

Nu este vorba despre frumusețe, haine sau machiaj. Perseverența este calitatea definitorie pentru femeile puternice.
Profunzimea caracterului lor le va face să nu renunțe și să meargă mereu înainte, chiar și atunci când restul femeilor abandonează lupta. Indiferent dacă responsabilitățile lor par importante sau neînsemnate se implică total în realizarea lor. Sunt prietene de încredere pentru că dezvăluie cine sunt cu adevărat și nu manipulează persoanele din cercul de apropiați.
Înconjoară-te și tu de femei puternice care te vor inspira și te vor stimula să devii cea mai bună versiune a ta.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod