De ce se îndrăgostesc bărbații de tine, în funcție de luna în care te-ai născut



Iulie


Dacă te-ai născut în iulie, bărbații se îndrăgostesc de tine pentru simțul tău de umor. Ai un dar de a transmite anumite informații în cel mai distractiv mod posibil. Toată lumea iubește să râdă, așa că, toată lumea te iubește.

De asemenea, ai capacitatea de a face glume amuzante fără a fi în detrimentul altei persoane.

August


Cei născuți în zodia august sunt iubiți pentru că ar face orice pentru oamenii de care le pasă. Acest lucru se aplică în orice plan al vieții lor, datorită dorinței interioare constante de a fi cei mai buni posibil.


Deci, dacă te-ai născut în august, știi că bărbații te iubesc pentru efortul depus în relațiile tale. E posibil să nu recunoască întotdeauna verbal, dar simți acest lucru la cel mai profund nivel.

Septembrie


Dacă te-ai născut în septembrie, bărbații te iubesc pentru capacitatea ta de a le arăta o altă perspectivă. Este aproape ca și cum ai fi vocea rațiunii și poți evidenția cele mai importante adevăruri din interiorul alei persoane și din lumea nebună în care trăim.


Acesta este un lucru atât de rar de găsit, încât oamenii se vor îndrăgosti cu siguranță de tine.

Octombrie


Dacă te-ai născut în octombrie, oamenii te iubesc pentru faptul că nu îi judeci, nu judeci sau critici nimic. Oamenii îți pot spune aproape orice, fără teama că îi vei primi diferit sau ciudat.

Dacă te-ai născut în această lună, bărbații se vor îndrăgosti de tine pentru că le poți păstra secretele și ești genul de persoană în care pot avea încredere în cele mai dificile vremuri.

Noiembrie


Să te naști în noiembrie înseamnă că toată lumea se va îndrăgosti de faptul că nu ești genul de persoană care abandonează drumul la jumătatea lui sau lasă lucrurile pe jumătate terminate. Nu vezi rostul să faci ceva dacă nu este făcut în felul tău.
Ai o personalitate și o viziune vibrante care se vede în tot ce faci.

Bărbații te iubesc pentru rezistența ta.

Decembrie


Dacă te-ai născut în decembrie, bărbații se îndrăgostesc de tine pentru că ești o prezență și o companie liniștitoare, dar și pentru capacitatea ta de a spune o glumă hilară la momentul potrivit. Adaugi atât de multă culoare vieții oricui încât nimeni nu te va uita odată ce te întâlnește.

Bărbații te iubesc deoarece te adaptezi cu ușurință în orice situație.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod