Cum să te iubești. Cele mai bune sfaturi

De obicei, îi spui prietenei tale cele mai bune după o despărțire că ar trebui să se iubească pe sine. Însă cum să te iubești nu este mereu un proces atât de simplu pe cât poate părea. Iată cum să te iubești și însemnătatea acestui lucru în viața ta!

Cum poți să înveți să te iubești


Ce-ai spune dacă ai auzi de la cineva că ar trebui să te iubești la fel de mult precum îți iubești cel mai bun prieten? Ești fericită atunci când e și el fericit și ți se rupe inima atunci când îl vezi plângând. Îl susții pe acesta orice ar face și îți dorești să aibă parte de ceea ce este mai bun. Ghidează-te după următoarele lucruri pentru a învăța cum să te iubești!

1. Nu-ți lăsa nesiguranța să câștige


Atunci când ni se întâmplă ceva, care ne dă și o anumită nesiguranță, folosim acest lucru ca un combustibil. Subliniem acțiunile altor persoane și le corelăm cu propriile temeri.
Însă când prietenul cel mai bun se confruntă cu așa ceva, îl ajutăm să respingă această nesiguranță. Avem o discuție pregătită pentru momentul în care lucrul acesta i se întâmplă prietenului nostru, însă când e vorba despre noi, alegem calea greșită. Îl cerți pe prietenul cel mai bun atunci când îndoiala îl copleșește, însă ar trebui să folosești aceeași mentalitate și când vine vorba despre tine.

2. Înconjoară-te cu oameni care te respectă


Nu este nimic mai greu să îți vezi prietena cea mai bună care rămâne într-o relație insuficientă pentru ea. Te doare atunci când îți vezi prietena respinsă sau folosită.
Este atât de ușor să-i spui prietenei tale că ar trebui să se îndepărteze de o relație toxică. Pentru că este o persoană minunată și ar trebui să aibă parte doar de lucruri bune în relația sa, nu? Însă în momentul în care ești tratată tu astfel, găsești tot felul de scuze. Te gândești că meriți ceea ce se întâmplă. Îl ierți pe celălalt înainte de a-și cere scuze. Porți vina atunci când el nu vrea să și-o asume. Dacă nu poți sprijini o relație din exterior, nu ar trebui să fii un pilon în interior.

3. Iartă-te


Atunci când iei vina asupra ta pentru ceva ce ai greșit, devii mai responsabilă și poți remedia problemele. Însă acceptarea vinei te poate face și să fii prea dură cu tine.
Începi să îți reevaluezi abilitățile și te gândești că nu ești persoana care credeai că ești. Însă adu-ți aminte că toate calitățile tale rămân intacte, în ciuda greșelii pe care ai făcut-o.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod