Creierul tău e în formă maximă dacă ai aceste 3 calități

În fiecare zi suntem solicitați în diverse situații: gătim micul dejun pentru familie, traversăm orașul aglomerat, creăm bugete, găsim soluții la o problemă neașteptată etc.
Nu suntem mereu constienti de asta, dar creierul nostru e cel care face posibile aceste lucruri.

„Piatra de temelie a sanatatii creierului este capacitatea unei persoane de a functiona bine in viata de zi cu zi. Acest lucru include luarea de decizii intelepte, rezolvarea problemelor, interactiunea de succes cu ceilalti si echilibrul emotional” – asta inseamna un creier sanatos potrivit Center for Brain Health.

Sanatatea creierului este importanta in toate domeniile vietii noastre. Un creier sanatos este capabil sa faca fata stresului, sa fie empatic, sa se bucure de momentele frumoase, sa prioritizeze in functie de nevoile noastre si asa mai departe.
Mai precis, creierul tau e in forma maxima daca bifezi cele 3 calitati de mai jos, conform expertilor de la MindBodyGreen:

Esti motivata sa te trezesti in fiecare dimineata


Se spune ca „viata se intampla cand esti ocupat sa faci planuri”. O mare parte din sanatatea creierului este capacitatea noastra de a tinde spre lucrurile aparent mici, atunci cand ne indeplinim nevoile de baza: hrana, somn, interactiunea cu cei din jur – la care se adauga, desigur, simtul scopului, ceea ce ne motiveaza sa ne trezim in fiecare dimineata si sa ne incepem ziua.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod