Ce trebuie să faci ca să ți se îndeplinească toate dorințele

Poate că îți dorești să ai norocul altora. Însă nu este vorba doar despre noroc atunci când vrei să ți se îndeplinească toate dorințele. Există mici lucruri cărora nu le dai atenție și care te pot ajuta să faci ceea ce ți-ai propus. Iată despre ce este vorba!

Lucruri pe care ar trebui să le faci ca să ți se îndeplinească toate dorințele


1. Fii entuziastă


O atitudine pozitivă te poate ajuta foarte mult în viață. Dacă vrei să faci ceva, trebuie să ai voință. Trebuie să deschizi o poartă prin care să introduci cererea ta și poți face acest lucru printr-o atitudine adecvată. Entuziasmul și atitudinea pozitivă reprezintă o combinație perfectă în această lume. 

2. Fii specifică


Universul nu știe exact ce vrei atunci când te gândești să planifici ceva pentru o dată ulterioară. Sau când te gândești că ai vrea să îți schimbi jobul.
Trebuie să spui exact ce vrei. Probabil că în cele mai multe cazuri nici nu îți dai seama că nu ești specifică. Nu putem fi în ton cu noi înșine mereu. Dar putem avea grijă de noi. Tratează-ți dorințele către univers ca o invitație la o petrecere, cu o anumită zi, cerere, dorință.

3. Spune da


Să spunem că cineva te invită undeva, să faci ceva sau să cunoști pe altcineva. Trebuie să începi să spui da. Cu toții trebuie să facem mâncare, să spălăm hainele, să mergem la sală.
Dar programează toate aceste activități și lasă-ți timp și pentru altele neprevăzute. Nu este nevoie să sacrifici activitățile de care ai nevoie. Însă mulți oameni se blochează în acest punct. Au cele mai bune intenții și chiar vor să facă mai multe lucruri, dar uită să spună da. 

4. Întoarce favoarea


Oferă și tu. Dacă ți se întâmplă lucruri bune și ajuți și tu alte persoane, iar acele persoane ajută alți oameni la rândul lor, gândește-te la toate faptele bune care ajung să se întâmple în întregul univers.
Există nenumărate moduri în care poți face acest lucru. Oprește-te și deschide ușa unei persoane în vârstă, ajută pe cineva să treacă strada, ridică un lucru care i-a căzut pe jos unui străin. 

5. Respectă-ți promisiunile


Poate că s-a întâmplat ceva în ultimul moment sau trebuie să te duci undeva singură, pentru a-ți ajuta un prieten. Poate că nu cunoști cartierul, traficul e prea intens. Trebuie să realizezi că acesta este creierul tău care încearcă să te păcălească să eviți responsabilitățile. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod