Ce spune grupa sanguină despre personalitatea ta, potrivit cercetătorilor japonezi

Se pare că poți afla multe despre tine în funcție de grupa ta sanguină. Ketsueki-Gata, care a apărut în Japonia, este o teorie care are la bază legătura dintre grupa sanguină și trăsăturile de personalitate.
Este o teorie dezvoltată de oamenii de știință japonezi și este foarte populară în această țară, fiind luată în considerare de cei mai mulți oameni când își aleg cariera sau partenerul de viață.

Citește și: 5 lucruri mărunte care îți dezvăluie multe despre caracterul unei persoane


Iată ce spune grupa sanguină despre personalitatea ta, potrivit teoriei Ketsueki-Gata:
 

Grupa sanguină 0

Persoanele care au grupa sanguină 0 sunt încrezătoare în forțele proprii, hotărâte, rezistente și optimiste. Te poți baza întotdeauna pe cei care au grupa sanguină 0 pentru că sunt cât se poate de responsabili.
Deși se înțeleg foarte bine cu oamenii, preferă adesea să fie singuri sau să se descurce pe cont propriu. Pe de altă parte, uneori pot fi indiferenți față de ceilalți și se concentrează asupra propriei persoane. Sunt de obicei obsedați de muncă și pot lucra până la epuizare.

Grupa sanguină A

Cei care au grupa sanguină A sunt descriși ca fiind introvertiți, sensibili, rezervați și sinceri. Vor să fie siguri că iau întotdeauna cea mai bună decizie și au tendința de a fi perfecționiști. Dacă lucrurile nu merg conform planurilor lor, devin stresați și anxioși.
Este posibil ca persoanele cu grupa sanguină A să fie exagerat de sensibile. Nu gestionează prea bine stresul din cauza nivelului ridicat de cortizol, care este mai mare decât în cazul persoanelor cu alte grupe sanguine. Se gândesc de două ori înainte de a face ceva, ceea ce îi face să fie de încredere. Oamenii îi apreciază pentru amabilitatea și delicatețea lor. Persoanele cu grupa A nu își arată prea ușor emoțiile și se deschid în fața câtorva oameni, numai după ce se asigură că sunt de încredere. 

Grupa sanguină B

Persoanele care au grupa sanguină B sunt creative, curioase și active.
Deși sunt descriși ca fiind egoiști, oamenii cu grupa sanguină B sunt de fapt foarte atenți la nevoile celor din jur. Au trăsături individuale puternice și nu încearcă să trăiască în funcție de așteptările pe care le au ceilalți de la ei. Își găsesc propria cale și sunt fideli propriilor lor principii de viață. Iau decizii rapid și odată ce s-au hotărât asupra unui lucru, devin de neoprit.

Grupa sanguină AB

Oamenii care au grupa sanguină AB sunt interesați de artă și de știință. Sunt persoane creative, ambițioase și apreciază liniștea.
Pot fi imprezivibili, iar personalitatea lor pare să se schimbe în funcție de emoțiile prin care trec. Din această cauză sunt percepuți de ceilalți ca având două fețe, deși nu este neapărat adevărat. Persoanele care au grupa de sânge AB pot fi înzestrate cu talente deosebite și ies întotdeauna în evidență prin originalitatea lor.  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod