Zece perechi de încălțăminte din colecția Chanel Métiers d'Art 2015

Marile branduri au început să organizeze primele spectacole de modă ce prezintă colecții exclusiviste pentru toamna anului viitor

Nici nu s-au încheiat bine prezentările pentru primăvara-vara anului viitor că deja marile case de modă au început să-și arate din colecțiile pentru toamna lui 2015.

Unul dintre primele și cele mai spectaculoase ca și prezentare a fost show-ul Chanel Métiers d’Art Paris-Salzburg. Brandul a organizat evenimente pretudindeni, de la Edinburg la Dubai, iar pentru această prezentare de toamnă a ales Salzburg, Austria.

În tradiția spectacolelor Chanel Metiers d’Art, acesta a fost numit Paris-Salzburg, iar spectacolul are, desigur, influențe locale.

Stilul luxuriant de iarnă a fost redat prin cizme înalte cu găici metalice, dantelării, fundițe, saboți etc. Geniul pantofilor, Massaro, creatorul colecțiilor Chanel sneaker boot și Couture Flip-Flops din 2014, a proiectat și această nouă colecție Chanel ușor obraznică. Site-ul talkshoes.com a făcut o selecție a celor mai frumoase zece încălțări din prezentarea Chanel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod