Ultimele creații ale designerilor de rochii de mireasă aduc în prim-plan dantela

Bucurați-vă ochii cu 11 modele superbe selectate din prezentările de modă pentru toamna anului viitor

Pentru cine și-a planificat deja nunta pentru anul viitor vă prezentăm selecția realizată de vogue.com de 11 rochii de mireasă din ultimele colecții ale designerilor, respectiv cele pentru toamna lui 2015.

Elementul predominant este dantela, utilizată în cele mai neașteptate moduri. Angel Sanchez a folosit-o cu măiestrie doar ca un prim strat al părții de sus al rochiei, în timp ce Carolina Herrera a realizat un bolero de impact, iar Monique Lhuillier a mers pe un creearea unui decolteu iluzoriu.

Alți desingeri au optat pentru adăugarea unei tușe metalice pe dantelă, cum e și cazul lui Claire Pettibone, pe a cărei rochie se observă un ușor auriu, în timp ce Vera Wang s-a concetrat cu mult argintiu pe dantela realizată din flori. Naeem Khan and Zac Posen au mers pe rochii a căror dantelă acoperă un pic mai mult, inclusiv brațele. Delphine Manive a fost cea care a lăsat dantela deoparte și a creat o lejeră și superbă rochie din material de tricou. Dacă vreți ceva clasic și elegant, mergeți pe mâna lui Marchesa sau Oscar de la Renta.

Designerii în ordinea derulării fotografiilor:
Angel Sanchez; Badgley Mischka; Carolina Herrera; Claire Pettibone; Delphine Manivet; Marchesa; Monique Lhuillier; Naeem Khan; Oscar de la Renta; Zac Posen; Vera Wang.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 15 Dec 2014, 09:56
    degeaba...

    F frumoase rochii .Si multe modele asemanatoare se gasesc sau se pot lucra si la noi,si nici nu costa ff mult Din pacate,miresele noastre prefera sa-si arate toate formele,in modele turcesti... Nu le invata nimeni ce este eleganta,rafinament,si care o fi deosebirea dintre o rochie de mireasa cu care intri in biserica,si una alba, cu care atragi privirile masculilor !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod