www.YvyBags.ro – We love love to be in your hands!

O companie cu tradiție de familie în România.
YVY BAGS, cunoscutul nume în materie de genți din piele de calitate pe piețele din Elveția, Belgia, Singapore, Grecia, Liban, China, Irak și din România pune la dispoziția femeilor splendidele sale creații.

Odată cu inaugurarea noului magazin online dedicat femeilor din România – www.yvybags.ro, brand-ul pregătește o lansare surpriză - o geantă pe care orice doamna o va dori atât pentru frumusețea cât mai ales pentru funcționalitatea ei.  Conceptul UNIC atât pe piața locală cât și pe cele internaționale va fi prezentat în această lună în cadrul unui eveniment privat.
Toate detaliile legate de aceasta lansare și de noul produs vor fi disponibile publicului larg în curând.

Compania cu capital privat integral românesc și peste 40 de ani de tradiție în domeniul marochinariei s-a dezvoltat construind o relație aproape personală cu femeile care ii folosesc produsele.

De-a lungul anilor YVY BAGS și-a câștigat reputația unui brand de încredere bucurându-se de aprecieri considerabile pe piețele internaționale de profil, fiind prezent în mod constant la târguri precum Mipel Milano și GDS Dusseldorf.
Înca de la prima participare la Mipel Milano YVY BAGS a primit premiul Mipelissima, acordat pentru calitate și excelenţă. Un compliment valoros pentru brand cu atât mai mult cu cât nici un alt designer român prezent la aceste evenimente nu a mai primit o astfel de distincție.

Calitatea produselor executate manual de cei mai iscusiți artizani din domeniul marochinariei, designul atractiv ce urmează întotdeauna liniile elegante ale ultimelor tendințe internaționale, pielea selecționată atent de experți, accesoriile fine, gama largă de culori și texturi, atenția pentru detalii au făcut ca YVY BAGS să fie și preferatul vedetelor.

Astfel, împreună cu Albertina Ionescu, YVY BAGS a creat colecția de lux - Albertine`s for YVY BAGS, o linie de genți statement versatile care răspund nevoilor fiecărei femei, indiferent de momentul zilei sau ocazie.

Friends: eva.ro, MarieClaire.ro, kudika.ro, Cosmopolitan.ro, monicatand.com, stylediary.ro, impressivity.net, EnRose, Complete Beauty, Koon, Keiko, Gargantua Anniversaire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod