Voliovesti: experiența unică de împlinire a dorințelor vestimentare

Joi, 26 martie, începând cu ora 18:00, exclusivistul spațiu Italian Design & Architecture găzduiește evenimentul de lansare a celui mai nou proiect, mixul ideal între tehnologie și modă: Voliovesti- Straight to your fashion Ideas.
Conceptul evenimentului, „Transcend into a unique design experience”, propune o incursiune în lumea modei, stilului, arhitecturii frumuseții și spațiului. În acest sens, invitații speciali ai serii: Silvia Cristescu, fashion editor și stilist pentru revista Viva, alături de make-up artistul Ana Marin vor oferi o nouă interpretare și vor satisface curiozitatea participanților legată de stil și frumusețe.     

Construind o atmosferă inedită în care business-ul întâlnește relaxarea, susținută de Licorna Winehouse, Le OacOac Bistro, Devin, Tânăr și Sănătos, Voliovesti își răsfață invitații prin prezentarea creațiilor brandurilor partenere, dar și prin cadourile puse la dispoziție de Techir și Pure Cosmetics.


Portalullansat surprinde prin caracterul inovator: utilizatorii sunt invitați să își scrie dorințele vestimentare, atașând fotografii reprezentative, urmând ca partenerii să răspundă cererilor primite cu oferte personalizate și sfaturi utile pentru fiecare client. De la piese vestimentare până la accesorii, pe categorii de produse și buget, iubitorii de modă sau cei pentru care timpul este un lux vor găsi în Voliovesti un instrument util și informativ pentru definirea propriului stil vestimentar.
Altfel spus, este un proiect pentru cei care știu ce vor, dar nu știu cum și de la cine.

Accesul la eveniment este permis exclusiv pe bază de invitație. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod