Victoria Beckham a lansat o colecţie de tricouri

Creatoarea de modă şi fosta cântăreaţă a lansat o colecţie de tricouri în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor infectate cu HIV.

Lansarea acestei linii de tricouri este prima iniţiativă a vedetei britanice după ce, în septembrie, aceasta a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Din această poziţie, Victoria Beckham va încerca să contribuie la reducerea numărului de copii care se nasc infectaţi cu acest virus.

Tricourile create de Victoria Beckham sunt disponibile într-o singură culoare, albă, şi au împrimate pe ele simbolul campaniei anti-HIV, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Linia de tricouri a fost lansată chiar pe 1 decembrie, Ziua Internaţională de Combatere a SIDA.

"Sunt foarte încântat că Victoria a ales să marcheze Ziua Internaţională de Combatere a SIDA din acest an prin intermediul acestei excelente iniţiative, care aduce laolaltă lumea modei şi cea a activismului"
, a declarat Michel Sidibé, directorul executiv al programului pentru HIV/SIDA al ONU (UNAIDS).

Această ediţie limitată de tricouri va fi disponibilă până pe 31 decembrie în magazinul de articole vestimentare din Londra al Victoriei Beckham, dar şi online, pe site-ul victoriabeckham.com.

Preţul unui tricou din această colecţie este de 90 de lire sterline.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod