Un designer a creat poșeta sutien. Ai purta așa ceva?

Creațiile bizare din lumea modei au devenit deja ceva obișnuit. Se întâmplă atât de multe lucruri ciudate în timpul prezentărilor de modă încât parcă nimic nu ne mai poate surprinde.
De exemplu, modelele Gucci au defilat la Săptămâna Modei de la Milano la începutul acestei luni purtând în brațe reproduceri ale propriilor capete. Cu un an înainte, în cadrul unei prezentări, modelele au urcat pe scenă susținând pe umeri alte modele... Iar lista ciudățeniilor poate continua. 

Iar pe această listă se adaugă o piesă vestimentară cum sigur nu ai mai văzut. Brandul Helmut Lang a lansat un accesoriu ce pare să fie o combinație între un sutien și o poșetă. 


Designerul Shayne Oliver a creat ceea ce pare un sutien realizat din piele naturală, cu buzunare laterale închise cu fermoar.
Accesoriul a fost pentru prima dată prezentat la Săptămâna Modei de la New York în luna septembrie a anului trecut, potrivit elitedaily.com.

Dacă inițial părea să fie o creație pur artistică, se pare că brandul Helmut Lang avea cu totul alte planuri. Poșeta în formă de sutien se adresează, de fapt, publicului, fiind scoasă la vânzare. Iar prețul ar putea să te șocheze.


Sutienul din piele care poate fi folosit și pe post de geantă costă 635 de dolari. Este disponibil în trei culori: negru, alb și roșu.

Te întrebi cum ar putea fi purtat un astfel de accesoriu? În cadrul prezentării de anul trecut, un model a purtat poșeta sutien deasupra unei cămăși din piele.
Un alt model l-a purtat direct pe piele, pe post de top, în timp ce altul a defilat purtând poșeta în formă de sutien deasupra unei jachete.

Casa de modă Helmut Lang este pe piață încă din anul 1986, deși persoana care i-a dat numele a părăsit compania în anul 2005. De atunci, bradul se luptă pentru a se afirma, iar de curând designerul nonconformist Shayne Oliver și-a asumat rolul de salvator. Acesta a lucrat în trecut cu brandul Hood By Air, pentru care a creat o colecție controversată, în colaborare cu PornHub.
Atunci, modelele au defilat pe podium purtând coafuri ce păreau inspirate din celebra scenă din filmul "Mary cea cu vino-ncoa'" în care Cameron Diaz își dă cu gel în păr.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod