TOMMY HILFIGER SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIILE DE LA LONDRA: MEN SPRING 2016

Tommy Hilfiger grup, care este deţinut de PVH Corp [NYSE: PVH], anunţă că designerul american Tommy Hilfiger a participat la London Collections: Men Spring 2016, fiind gazda prezentării colecţiilor masculine Tailored şi Underwear, pe baza de programări personale în showroom-ul Tommy Hilfiger din Brompton Road.
"Am susţinut cu mândrie London Colections: Men de la sezonul inaugural şi sunt încântat să particip acum printr-o prezentare exclusivă a colecţiei noastre Spring 2016 la showroomul Brompton Road", a spus Tommy Hilfiger. "Implicarea noastră este deosebit de importantă, având în vedere anunțul nostru legat de Rafael Nadal ca ambasador de brand la nivel mondial pentru Tommy Hilfiger Tailored şi Underwear începând din această toamnă."

Colecțiile au fost prezentate într-un decor personalizat cu fundaluri create special pentru acest eveniment.
Brandul a lansat capsula TH Flex, inaugurând colecţiile Spring 2016 ce conţin costume, cămăși şi ţinute pentru timpul liber confecționate din ţesături de înaltă performanță pentru bărbatul activ şi urban de astăzi. În cadrul prezentării, zona dedicată TH Flex a inclus o arie tip teren de tenis, manechine în poziţii active, purtând costume TH Flex, și instalaţii artistice Tommy Hilfiger cu logo-uri TH Flex realizate din mingi de tenis  în culorile roșu, alb şi albastru.

Colecţia Tommy Hilfiger Tailored a fost împărțită în două zone pentru costume clasice și costume fashion, care au fost aranjate în faţa unui perete de plante tropicale pentru a canaliza atenţia asupra temei colectiei Spring 2016 “island hopping”.
Colecția de lenjerie Tommy Hilfiger a fost susținută pe modele ce au defilat în faţa unui fundal ce imită aspectul unui vestiar sport autentic, toate inspirate de ambasadorul global al brand-ului Rafael Nadal, starul din tenis.

În urma prezentărilor, domnul Hilfiger a găzduit o cină intimă la iconicul restaurantul recent redeschis în Londra, The Ivy. Hilfiger a salutat o serie de prieteni internaționali ai brandului la cocktail și respectiv cina, inclusiv cântăreţul iconic Lionel Richie; actorul Sean Bean; modelele Johannes Huebl, David Gandy, Oliver Cheshire și Robert Konjic; muzicianul Tinie Tempah și mondenul Jack Guiness.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod