Stilul lui Daniel Craig! Ce poarta Bond, James Bond?

In varsta de 47 de ani, Daniel Wroughton Craig este considerat unul dintre cei mai dezirabili si carismatici actori ai momentului.
Cu toate ca distribuirea lui, in anul 2005, in rolul agentului 007 a iscat rumoare in randul fanilor seriei, scrise de Ian Flaming, actorul britanic a reusit sa aduca personajului sau la acea “profunzime” emotionala”, pe care si-a dorit-o.

Nascut in Chester, Cheshire, Daniel Wroughton Craig are descendenta nobiliara. Dupa divortul parintilor, Daniel s-a mutat la Liverpool, unde a inceput sa ia lectii de actorie. La varsta de 16 ani a fost admis la National Youth Theatre, iar mai tarziu a fost acceptat la Guildhall School of Music and Drama. Si-a inceput cariera in actorie, jucand in mai multe piese de teatru, apoi in seriale de televiziune, iar mai tarziu in filme, precum “Lara Croft:Tomb Raider”, “Road to Perdition” sau “Munich” in regia lui Steven Spielberg.

2005 a fost insa momentul in care s-a facut remarcat, cand a fost ales ca cel de-al saselea actor care sa il intruchipeze pe agentul James Bond.
Distribuirea lui Daniel Craig a starnit numeroase controverse. Actorul care are o inaltime de numai 1,78 parea ca nu se va ridica la “inaltimea asteptarilor” fanilor seriei, care l-au comparat rand pe rand cu Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Sean Connery sau Roger Moore. Cu toate acestea, “Casino Royal”, primul film in care Daniel Craig a fost distribuit a avut incasari record (aproape 600 de milioane de dolari) si a fost rasplatit cu un premiu BAFTA. “Qutantum of Solace” si “Skyfall” au avut la randul lor succesul scontat, iar Daniel Craig a fost propulsat in randul celor mai bine platiti actori, jucand in numeroase alte filme sau pe scena Broadway-ului.

Lansat in urma cu cateva saptamani, “Spectre”, regizat de Sam Mendes a debutat pe primul loc in box office-ul nord american, iar site-ul businessinsider.com a facut deja un calcul al stilului de viata a agentului 007.
Indiferent insa de masina pe care o conduce, locurile prin care calatoreste sau arsenalul din dotare, atat James Bond, cat si Daniel Craig au un lucru in comun: stilul britanic inconfundabil.

La fel ca personajul pe care il interpreteaza, Daniel Craig poarta cu o eleganta aparte hainele din garderoba, una dintre dovezi fiind aparitia sa la premiera filmului "Spectre" din Beijing, China, unde a purtat o haina si un costum Burberry. Burberry Tailoring are la baza o istorie bogata in materie de inovatie a tesaturilor, fiind inspirate din stilul nemuritor britanic. Designul modern si detaliile realizate manual creeaza o silueta perfecta, “effortless chic”.

Linia de costume Burberry contine trei croieli diferite: slim, modern si classic fit, realizate dintr-o gama peste 40 de tesaturi diferite la care, an de an, se adauga modele noi.
Disponibile in flagshipstore-ul din strada Luterana nr 4., acestea sunt preferatele celebritatilor din intrega lume, printre care Andrew Scott, Patrick Dempsey, James Bay, Sam Mendes sau Sam Smith care au purtat costume Burberry la premierele filmului Spectre, care au avut loc la marile capitale ale lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod