Stil de campion! Fotbalistii Fc Steaua si provocarile tendintelor din moda

Fotbalistii au fost dintotdeauna repere de stil pentru barbatii moderni, activi si actuali, iar jucatorii echipe FC Steaua nu fac exceptie de la aceasta regula. Aflati intr-un moment de respiro al campionatului, acestia au realizat o sedinta foto care i-a pus fata in fata cu o noua provocare: modelingul.
Jucatorii au facut fata cu brio misiunii, transferand cu o naturalete remarcabila eleganta si disciplina specifica jocului de fotbal in fata camerei de fotografiat. Sedinta foto, a fost realizata pentru partenerul oficial al echipei de fotbal, cel care asigura vestimentatia oficiala a jucatorilor si staff-ului, inca din 2006, brandul Bigotti.

Astfel, magazinul Bigotti din City Mall Constanta va gazdui timp de mai multe zile, cele trei trofee ale echipei campioane pentru a oferi oportunitatea fanilor de a se fotografia cu ele.
In plus, acestia isi pot descarca gratuit, de pe https://bigotti.ro/stil-de-campion fotografiile jucatorilor FC Steaua din pictorialul inedit realizat cu tinute casual, smart-casual si de ceremonie, marca Bigotti.

FC Steaua Bucuresti si-a reconfirmat statutul de cea mai titrata echipa romaneasca, castigand in sezonul 2014-2015 toate trofeele nationale. Acum, suporterii ros-albastri pot admira de aproape cele trei cupe reprezentând titlul naţional în Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii in magazinul Bigotti din City Mall, Constanta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod