Reprezentanta României la Miss Diamond of the World 2016 va fi aleasa sambata la Brasov

Sambata are loc finala națională Miss Diamond România 2016, unde va fi aleasă reprezentanta României la Miss Diamond of the World 2016, din Algeria.

Delia Duca a reprezentat România în anul 2015 și a reusit să câștige chiar marele titlu de Miss Diamond of the World 2015. Cel mai important festival de modă al iernii, Fashion TV Winter Festival 2016, transformă Braşovul în capitala modei din România.

Evenimentul reuneşte cei mai în vogă designeri români, modele de succes, dar şi branduri internaţionale. Festivalul se desfăşoară in zilele de 19, 20 și 21 februarie, la Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina, începând cu orele 19:00. Vor fi prezenți cei mai apreciaţi designeri români ai momentului: Nausica Mircea, Andreea Dogaru, Lacramioara Iordăchescu, Adela Diaconu, Cristiana Purdescu, Geanina Olaru, Daiana Melinte, Simona Iacob, dar și branduri de renume internaţional precum BSB sau Mineli.

Aceștia își vor prezenta cele mai noi colecții, transformând astfel Brașovul într-o capitală a modei.

Festivalul a ajuns la a noua ediţie, dar este pentru a doua oară când se desfăşoară în țara noastră. Primele şapte ediţii au avut loc în localitatea Kitzbuhel din Austria. Printre invitaţii speciali ai evenimentului din acest an se numără şi o parte dintre cei mai îndrăgiţi artişti, dar și vedete autohtone, precum: Dan Bittman, Doina Melinte, Mihai Leu, Dana Săvuică, Marcel Pavel, Nico, Romică Ţociu si Cornel Palade, Monica Iagar, Dorina Vasilashko, Oliver Popa, Gratiella și mulți alții.

De asemenea, pe catwalk vor urca şi top modelele internaționale Claudia Neghina și Ioana Francia, dar și Miss Romania 2015, Top Model Romania 2015.

În cadrul prestigiosului eveniment se va desfăşura și finala națională Miss Diamond România 2016, unde va fi aleasă reprezentanta României la Miss Diamond of the World 2016, din Algeria. Delia Duca a reprezentat România în anul 2015 și a reusit să câștige chiar marele titlu de Miss Diamond of the World 2015. Fashion TV Winter Festival 2016 se anunță a fi un eveniment deosebit, plin de culoare și opulență, ce va transforma oraşul de sub Tâmpa timp de trei zile într-o capitală cosmopolită a extravaganţei vestimentare.

FashionTV Winter Festival 2016 adună la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina , pe parcursul celor trei seri de eveniment invitați de seamă, de la persoane publice, personalități locale, panâ la specialiști din domeniul modei.

Prezentatorii festivalului sunt top modelul Claudia Neghina și realizatorul Tv Filip George. Festivalul păstrează tradiția prin care organizatorii oferă premii de mii de euro constând în produse și servicii de lux. Festivalul de modă al iernii se va încheia cu o petrecere exclusivistă, marca FashionTV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod