Regina stilului: Meghan Markle a fost numită cel mai important influencer din lumea modei în 2019. A depășit-o pe Kylie Jenner

Ducesa de Sussex a urcat pe primul loc în topul Lyst Index, fiind numită cel mai important influencer din lumea modei, detronând-o pe starleta Kylie Jenner.
Raportul anual, care analizează datele colectate de-a lungul anului pentru a descoperi cele mai mari trenduri, a arătat că Meghan Markle a declanșat o creștere de 216% a căutărilor pentru haine și accesorii similare cu cele purtate de ea.
Soția Prințului Harry, care s-a aflat pe locul trei anul trecut, le-a depășit anul acesta în top pe membrele clanului Kardashian-Jenner. Kylie Jenner s-a plasat pe locul șapte, iar sora sa, Kim Kardashian nu s-a clasat în top zece, la fel și Kate Middleton, cumnata lui Meghan.
Platforma globală Lyst a colectat date venite din căutări, vânzări online, vizualizările unor pagini, acoperirea mediatică la nivel global și menționările pe social media pentru a calcula cele mai mari trenduri ale acestui an.
Printre ele se află ținutele purtate de Meghan Markle în turneul din Africa și stilul ales de cântăreața Lizzo pentru Premiile MTV VMA.
Starurile din industria muzicală au dominat topul, Ducesa de Sussex fiind singurul membru al familiei regale care apare în top 10.
Cardi B, care s-a aflat pe locul patru în 2018, a coborât un loc anul acesta, iar locul patru a fost ocupat de cântăreața în vârstă de 17 ani Billie Eilish. În rest, ținutele purtate pe covorul roșu la Oscar sau la Premiile Grammy au fost cele care au declanșat creșteri masive în vânzarea unor piese asemănătoare.
Ducesa de Cambridge, care s-a clasat pe locul cinci în Lyst Fashion Report 2017, a ajuns anul acesta pe locul 11 în topul influencerilor în modă.
Rochiile cămașă pe care Meghan le-a purtat în timpul turneului regal din Africa de Sud au crescut căutările pentru acest model de rochie cu peste 45% într-o lună.
De asemenea, rochia Club Monaco pe care a purtat-o la întâlnirea cu Arhiepiscopul Desmond Tutu a fost epuizată din stoc în mai puțin de 24 de ore.
Ducesa de Sussex a avut un rol important și în creșterea vânzărilor companiei J Crew, după ce a purtat o fustă cu dungi și un top negru ale acestui brand în cadrul unui eveniment din Cape Town.
„Efectul Meghan”, așa cum a fost numit, a devenit un fenomen online în rândul celor pasionați de modă. Unii useri își creează conturi speciale pentru a oferi sfaturi cu privire la descoperirea unor piese vestimentare asemănătoare cu cele purtate de Meghan și recrearea ținutelor sale cu versiuni accesibile.
Meghan este urmată pe locul doi de actorul american Timothée Chalamet.
Pe locul trei se află actrița Zendaya, pe patru este cântăreața Billie Eilish, iar pe locul cinci se clasează Cardi B.
Topul celor mai importanți 10 influenceri din lumea modei în 2019:
1. Meghan Markle, Ducesă de Sussex
2. Timothee Chalamet
3. Zendaya
4. Billie Eilish
5. Cardi B
6. Lisa, Blackpink
7. Kylie Jenner
8. Lizzo
9. Harry Styles
10. Billy Porter 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod