Oprah, la un pas să comită o gafă majoră la nunta regală. Și-a înlocuit ținuta în ultima clipă

Oprah Winfrey a declarat recent că a fost la un pas de a comite o greșeală majoră de etichetă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.
Mogulul media din Statele Unite a ales o rochie de culoare nepotrivită pentru nunta anului, dar a reparat greșeala chiar în ultima clipă.

După ceremonie, vedeta în vârstă de 64 de ani a dezvăluit într-o postare pe Instagram că a făcut o greșeală atunci când a ales ce să poarte la nunta regală, potrivit Pop Culture.

Cu o zi înainte de nuntă, Oprah a realizat că rochia pe care a ales-o pentru nuntă nu era deloc potrivită, din cauza unui detaliu care ar fi încălcat o regulă majoră și ar fi provocat un dezastru vestimentar.

"Am realizat vineri dimineață că rochia bej pe care plănuiam să o port la nunta regală ar putea ieși mult prea albă în fotografii, ceea ce e complet nepotrivit pentru o nuntă", a scris vedeta în postarea de pe Instagram unde a publicat și un filmuleț ce o arată pregătindu-se înainte de marele eveniment.

Realizatoarea TV s-a gândit în ultimul moment la acest detaliu esențial, dar a avut suficient timp să contacteze designerul Stella McCartney, care a conceput peste noapte alături de echipa sa o nouă ținută pentru starul TV.

Oprah le-a mulțumit creatoarei Stella McCartney și echipei acesteia pentru efortul depus într-un perioada foarte scurtă de timp pentru ca ea să aibă o rochie mult mai potrivită pentru nuntă.
Vedeta a purtat o rochie într-o nuanță pudrată de roz, pe care asortat-o cu o pălărie Philip Treacy pe care o avea în garderobă.

"Pălăria este vintage, fiind în garderoba mea din 2005. I-au fost adăugate câteva pene noi. A fost o zi extraordinară!", a scris vedeta în postarea de pe Instagram.

Sinceritatea absolută este unul dintre motivele pentru care Oprah este adorată de numeroși fani din întreaga lume. Și de această dată vedeta a fost apreciată pentru franchețea sa.
Fanii au felicitat-o pentru că a avut curajul să vorbească despre alegerea sa inițială nepotrivită, dar și pentru că le-a mulțumit celor care au ajutat-o să corecteze greșeala în ultimul moment. "Sinceră ca întotdeauna! Mă bucur că ai avut o echipă care și-a dat toată silința și, mai ales, căreia i-ai arătat recunoștința ta. Ai arătat uimitor!", a scris unul dintre followeri.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod