Olivia Wilde ne prezintă stilul sustenabil al colecţiei H&M Conscious Exclusive

Noua colecţie H&M Conscious Exclusive ne arată varietatea creativităţii oferite de materialele mai sustenabile precum cânepa, inul ecologic şi pielea ecologică pentru a crea articole de excepţie cu un stil propriu. Colecția, a cărei imagine exclusivă pe durata campaniei va fi actriţa şi activista umanitară Olivia Wilde,va fi disponibilă începând din 16 aprilie în aproximativ 200 de magazine H&M din întreaga lume, precum şi online.
Colecţia Conscious Exclusive de anul acesta se inspiră din toate colţurile lumii, punând accentul pe versatilitatea rochiei. Un exemplu ar fi cea lungă, fără mâneci și cu o croială opulentă, confecționată din in şi mătase ecologice şiavând imprimeuri cu păsări desenate manual. Rochia de cocktail neagră, din Tencel® şi lână reciclată, este împodobită cu motive de inspiraţie africană realizate din şiruri de paiete reciclate. De asemenea, rochia de cocktail fără mâneci este confecţionată din cânepă, mătase şi bumbac ecologice și este decorată cu un imprimeu inspirat de tuşele de cerneală japoneze.

Fiecare piesă din colecţie este specială, de la jacheta de aviator din Tencel® cu motive jacard pâna la cea de smoching din mătase ecologică, secţionată la coate.

Utilizarea materialelor mai sustenabile este variată, de la mărgele reciclate pe o rochie în stilul anilor ‘20, la piele ecologică utilizată pentru o jachetă minimalistă din piele şi sandale cu tocuri cilindrice cu aspect stratificat.

„Ador colecţia H&M Conscious Exclusive, atât pentru aspectul pieselor, cât şi pentru latura sa etică.
Aşa ar trebui să fie moda în general: un stil extraordinar şi în mod natural, mai sustenabilă,”
afirmă Olivia Wilde.

„Îmi plac influenţele globale din colecţia Conscious Exclusive şi frumuseţea imprimeurilor desenate manual, create de unul dintre designerii noştri talentaţi. Iar Olivia Wilde este alegerea perfectă pentru această colecţie, împărtăşind cu H&M un angajament pentru un viitor mai sustenabil al modei”, declară Ann-Sofie Johansson, Director de Creaţie la H&M.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod