O poșeta minusculă a cucerit lumea modei, dar e subiect de glume pe Internet

De când și-a făcut debutul pe catwalk săptămâna trecută, geanta minusculă Jacquemus Mini Le Chiquito a devenit o senzație în lumea modei, spre uimirea tuturor.
Având o dimnesiune de 5,2 centimetri, poșeta este mai mică decât un card de credit și poate încăpea în palma celui care o poartă.

Accesoriul minuscul este o variantă mini a unei alte poșete mini numită Le Chiquito, care a fost lansată anul trecut și care are dimensiuni de 12 pe 6 centimetri. Le Chiquito costa 500 de dolari și stocurile au fost epuizate în unele magazine online dedicate iubitorilor de modă, precum Moda Operandi, Farfetch și Saks Fifth Avenue.



Încă nu a fost stabilit un preț pentru Le Mini Chiquito, au declarat reprezentanții companiei.
Pe rețelele de socializare au apărut deja glume pe seama lucrurilor care pot fi purtate în geanta mai mică decât un portofel. Userii de pe Twitter se amuză spunând că în poșetă ar putea încăpea o bomboană mentolată, un stick USB sau demnitatea celui care o poartă.


Brandul francez Jacquemus a lansat poșeta la Săptămâna Modei de la Paris săptămâna trecută, deși unii dintre cei prezenți au spus că nici nu au observat accesoriile minuscule în mâinile modelelor care au defilat pe podium.

"Jacquemus, gențile tale minuscule sunt cam ridicole, dar le iubim!", a scris publicația de modă Dazed.
 
Simon Porte, fondatorul în vârstă de 29 de ani al Jacquemus, originar din Provence, Franța, și-a impus cu repeziciune brandul prin creații care amintesc de stilul provensal, cu haine senzuale, pălării imense din paie și rochii cu crăpături până la coapse.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod