Noua colectie de bijuterii Christina Diamonds

Noua colectie de bijuterii Christina Diamonds, brandul cu notorietate pe piata de ceasuri si bijuterii, s-a lansat aseara cu mare fast intr-o locatie exclusivista din Capitala, la Chefs Experience.
Vedetele  au fost prezente in numar mare si au admirat bijuteriile pe care multe dintre ele le poarta deja, ceasuri cu diamante, bratari Collect cu talismane norocoase si personalizate, dar si inele si cercei cu pietre pretioase, diverse elemente care accesorizeaza bijuteriile in stil unicat.

Momentul cel mai captivant al evenimentului a fost crearea unui ceas Collect, prin personalizarea cu diamante si pietre pretioase, elemente ca fluturasi sau floricele, dar si litere si cifre. Dana Savuica a scris numele fiicei sale, Julie,  si datele de 08 si 22.
Vedeta a marturisit ca ceasul Collect fantezie il va face cadoul fetei sale pentru ca pe 8 decembrie aceasta implineste 22 de ani. Si alte vedete au scris numele lor si au adaugat cifra norocoasa. Fiecare a fost creativ si s-a jucat cu propria imaginatie, creandu-si ceasul dupa stilul personal. Cel mai apreciat ceas a fost cel al Alexandei Badoi, care a impresionat multimea cu spiritul traditionalist, si anume cu pietre pretioase in culorile tricolorului (rubin, safir galben si safir albastru).
 
Pentru ca a fost creativa si a realizat cel mai frumos ceas la concursul organizat ad hoc in cadrul evenimentului, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, Alexandra Badoi, a castigat la final un frumos ceas Collect din piele alba, pe care il poate personaliza cu talismane dupa bunul plac.
Ceasul bijuterie pe care l-a primit Alexandra Badoi este in valoare de aproximativ 500 de euro.
 
Ilinca Vandici a primit o bratara Collect din piele neagra din colectia Christina Jewelry and Watches 2016 si urmeaza sa isi imbogateasca colectia de ceasuri cu un frumos exemplar cu diamante.  Incantata de inelele cu pietre semipretioase, Alina Eremia a combinat mai multe modele pe care cu siguranta le va purta pe deget la spectacole ca sa-i poarte noroc. Bucuroasa ca s-a intalnit in cadrul evenimentului cu Giulia Anghelescu Huidu, colega ei de breasla, care a venit impreuna cu fetita ei, Sabina Antonia, Alina Eremia a luat-o in brate pe micuta si nu s-a mai dezlipit de ea.
 
Valentina Pelinel a fost printre primele vedete care au sosit aseara la frumosul eveniment Christina Diamonds.
S-a indragostit pe loc de bratarile din piele cu talismane, asa ca stie ce cadouri ar putea face de Craciun. Dana Savuica, Cristi Brancu si Oana Turcu, Raluca si Denisa Tanase de la Bambi, Ela Craciun, Cream – Claudia Pavel, Cristina Cioran, Paula Chirila, Natalia Mateut, Annes, Andreea Perju, Irina Mohora sunt doar cateva dintre vedetele care au fost invitate la lansarea noii colectii de bijuterii a brandului danez si care poarta produsele Christina Diamonds, precum ceasuri si bratari cu talismane personalizate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod