Noua colecție Chanel, ironizată pe Twitter. Karl Lagerfeld a creat cizme din plastic transparent

În urmă cu câțiva ani, au fost în tendințe încălțările cu un aspect ciudat. Pantofii urâți au luat atunci cu asalt moda și oamenii păreau să pună preț mai mult pe confort decât pe aspect.
Cine nu își mai amintește de celebrii "șoșoni" Crocs, pe care îi purtau cu mândrie vedetele de la Hollywood în timpul liber și care erau incluși și în colecțiile designerilor celebri. Tot în această categorie se înscriu și faimoasele cizme UGG, al cărui nume se pare că provine fix de la cuvântul "ugly" (urât). Acestea au fost ierni la rândul preferatele femeilor din întreaga lume și probabil le vom observa și iarna aceasta pe străzi.

Dar tocmai când ne pregăteam să respirăm ușurați că a trecut etapa în care designerii au creat pantofi urâți de dragul artei, se pare că unul dintre cei mai importanți designeri ai lumii are alte planuri.

Pentru colecția Chanel primăvară-vară 2018, Karl Lagerfeld a decis să trimită modelele pe podium încălțate în cizme de ploaie din plastic transparent.
Poate că sună interesant atunci când auzi pentru prima dată de această idee. Până la urmă, plasticul transparent este un trend care prinde contur, prima dată putând fi observat acum câțiva ani, sub forma poșetelor transparente. Dar una este să cari în mână un recipient din plastic, iar alta este să-ți pui picioarele goale în recipiente din plastic...

Nu doar că nu arată deloc bine, dar aceste cizme sunt și foarte dificil de purtat, să nu mai vorbim de faptul că sunt complet nocive pentru picioare.
Este inevitabil ca picioarele să nu transpire în aceste cizme, mai ales dacă sunt purtate cu piciorul gol, așa cum le-a prezentat faimosul designer. 



Lagerfeld a mai inclus în colecția sa și alte elemente din plastic transparent, precum mănuși, pălării sau accesorii pentru păr.

Chiar și un designer de top precum Karl Lagerfeld mai are parte de critici din când în când, iar colecția sa pentru sezonul următor a fost intens ironizată pe rețelele de socializare. Unii dintre cei care s-au amuzat pe seama pieselor vestimentare din plastic propuse de designerul Chanel au găsit o asemănarea dintre acestea și uniformele folosite de personalul din industria alimentară.

Ție cum ți se par cizmele din plastic transparent? Le-ai purta?

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod