Ghid de îngrijire pentru părul deteriorat și uscat

Părul uscat este mai dificil de îngrijit și de coafat. Dacă nu este spălat cu produsele adecvate, atunci crește riscul degrădării firelor, dar și a căderii. În plus, acesta trebuie hidratrat eficient cu ajutorul unor ingrediente care îi refac bariera naturală protectoare. Află care sunt cele mai bune produse cosmetice destinate părului deteriorat pentru a te bucura din nou de o podoabă capilară sănătoasă!

Șamponul fortifiant – soluția salvatoare pentru părul vulnerabil

Păr electrizat, lipsit de strălucire și fire deteriorate? Ai nevoie de cele mai bune produse pentru a-i reda vitalitatea.

Primul pas? “Dacă te confrunți cu un păr vulnerabil este indicat să folosești doar produse din aceeași gamă deoare conțin substanțe similare. Când vine vorba de alegerea șamponului, optează pentru cele care conțin ingredientente intens reparatoare - care au rolul de a menține părul hidratat și de a-i oferi strălucire, ” recomandă Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist.

Șamponul  trebuie să aibă o consistență cremoasă ce curață delicat părul, lăsându-l mai puternic și mai elastic.
Uită-te pe eticheta după ingrediente precum: Creatina –  oferă părului volum natural, fortificându-l și stabilizându-l din interior; Phytokeratina –  un amestec de proteine hidrolizate din cereale ce au rolul de a menține părul hidratat și de a-i oferi strălucire; Panthenolul - hidratează și întărește părul.

Ajută la reținerea și sigilarea  umidității în firul de păr, prevenind uscarea acestuia; Măștile  – hidratare eficientă și un boost de vitalitate.

Dacă firul de păr se rupe repede, chiar şi la pieptănat, încearcă să introduci în rutina ta de îngrijire o mască puternic hidratantă. Recomandarea specialiștilor?  "Dacă ai părul tratat chimic, cu siguranță este și destul de uscat. O mască de păr poate face diferența. Este produsul ideal pentru părul deshidratat, degradat sau tratat chimic deoarece hrănește intens firul și îl protejează de agresiunile zilnice,” mai explică Lucian Busuioc.

După aplicarea unei măști,  părul este mai rezistent,  are un aspect mai hidratat și mai luminos! Preț recomandat Șampon Wella Care Fusion Intense Repair: 49 lei; Preț recomandat Mască de păr Wella Oil Reflections Luminous Mask: 70 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod