NEW YORKER deschide un nou magazin in Brasov!

Incepand de joi, 4 iunie 2015, compania de moda din Germania isi va etala noile colectii si in centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brasov.
Compania NEW YORKER mai are un magazin in Brasov, deschis in mai 2012. NEW YORKER va oferi cumparatorilor o varietate larga de produse si cele mai noi tendinte din moda intr-un spatiu de aproximativ 900 de metri patrati.

Marcile proprii NEW YORKER- AMISU, SMOG, FSBN, FB SISTER si CENSORED- vor fi prezente cu o selectie constand in principal din haine sport si haine de strada completate de o gama larga de accesorii si lenjerie intima.

In ziua deschiderii, vizitatorii magazinului vor avea parte de oferte speciale.
Pe langa acestea, o perioada de reduceri va avea loc in intervalul 4-10 iunie: clientii care achizitioneaza produse in valoare de 125 de lei vor primi 25 de lei reducere si 50 de lei reducere la achizitionarea de produse in valoare de 250 de lei.

Colectia de vara NEW YORKER 2015:

Femei: stilul hippie este regasit in rochii maxi, jeans cu talie inalta si bluze albe din dantela. Accesoriile potrivite: genti cu franjuri si ochelari de soare rotunzi. Jogg denim si topuri scurte pentru cele care prefera stilul sport.

Barbati: bermudele suflecate din jeans si camasile in culori puternice aduc plaja in oras.
Culorile sezonului sunt albastru navy, marsala si bleu. Varietatea de sepci si palarii de soare asigura accesorizarea potrivita.

NEW YORKER este prezent in Romania din anul 2007 cu primul magazin deschis la Cluj Napoca.  Odata cu noul magazin din Brasov, NEW YORKER ajunge la un numar de 30 de magazine in Romania. Cel mai mare magazin este in Arad, avand o suprafata de aproximativ 1.300 de metri patrati.

Echipa NEW YORKER va asteapta la deschiderea noului magazin din Brasov, joi, 4 iunie, incepand cu ora 10.00!


NEW YORKER

Coresi Shopping Resort

Str.
Zaharia Stancu nr. 1

Braşov

Orar: Luni-Duminica: 10.00 - 20.00
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod