New Balance, un nou brand în AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare și mai complex centru comercial din România, își completează mixul de magazine cu New Balance, celebrul brand american de încălțăminte.
New Balance este un brand cu o istorie importantă în producția de pantofi sport și a câștigat rapid notorietatea datorită calității și design-ului unic al produselor. Acesta este acum disponibil și clienților din România în cel mai nou magazin găzduit de AFI Palace Cotroceni.

“Ne adresăm persoanelor active, iubitoare de activități în aer liber sau sport, atrase de cele mai noi tendințe în modă, iar încălțămintea pe care o comercializăm se încadrează perfect în stilul casual și poate fi accesorizată cu orice tip de outfit.
În plus, fiind un magazin de tip franciză și totodată un magazin reprezentativ al brandului, cei interesați vor găsi aici toată gama de produse, de la încălțăminte sport și casual, până la îmbrăcăminte realizată din materiale tehnice pentru sport”
, declară reprezentanții New Balance.

În momentul de față, AFI Palace Cotroceni  reunește sub același acoperiș cel mai mare numar de magazine din România și își continuă strategia de extindere și diversificare a brandurilor, aducând în permanență elemente de noutate, de la nume importante din industria modei, până la atracții dedicate timpului liber.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod