Molecule F deschide primul Concept Store la Promenada Mall

Molecule F Concept Store - mai mult decât un magazin de haine, o experiență fashion & lifestyle într-un spațiu creativ, multisenzorial, în continuă transformare.

Cea mai extinsă selecție de articole vestimentare, accesorii și obiecte de design interior semnate de designeri români vor fi prezente începand cu 27 octombrie în Promenada Mall, odată cu inaugurarea primului concept store al mult apreciatului butic online de fashion, Molecule F. Vizitatorii centrului comercial vor avea acces în cel mai mare spațiu din România dedicat în exclusivitate valorilor românești, un spațiu creativ, multisenzorial și în continuă transformare.

Molecule F Concept Store va fi lansat sub forma unui magazin – galerie, la etajul 1 al Promenada Mall, pe o suprafață de 300mp, fiind la momentul actual cel mai mare magazin dedicat exclusiv designului autohton din România. Gândit modular pentru a fi în permanență transformare, spațiul depășește limitele creativității, fiind 100% echipat pentru sedințe foto prin corner-ul special amenajat, consiliere de specialitate din partea unui personal shopper și lounge, făcând astfel posibilă glisarea din zona comercială către o adevarată experiență fashion & lifestyle.

Molecule F Concept Store va surprinde printr-o serie de manifestări creative și interactive, de la evenimente proprii ale designerilor prezenți în magazin, lansarea de colecții capsulă exclusive, până la evenimente organizate de branduri partenere celebre.

Pentru că singura metodă de a ne conecta cu realitatea din jurul nostru este prin simțurile noastre, odată cu intrarea în spațiul Molecule F Concept Store fiecare vizitator se va bucura de o experiență multisezorială aparte unde toate cele cinci simțuri - vizual, auditiv, tactil, gustativ și olfactiv - vor fi rând pe rând răsfățate.



Designul românesc este adus acum mai aproape de consumator prin cea mai extinsă selecție de articole vestimentare, de la piese casual, ținute urbane, smart casual, până la rochii de eveniment și accesorii; de la bijuterii de autor din materiale pretioase, diamante, până la accesorii și încălțăminte de piele; de la fotografii și tablouri semnate de artiști contemporani, agende, reviste, cărți, obiecte de design interior până la arome ambientale și parfumuri organice.

Peste 35 de designeri și branduri consacrate ca valori românești, precum Adelina Ivan, Ana Alexe, Alexandra Abraham, Anarchik, Claudia Castrase, Corina Vlădescu, Clara Rotescu, Concept Atrois, Cielle Couture Elena Perseil, Hedare , Ioana Ciolacu, Irina Marinescu, Iutta, Your Personal Aroma, Joomay, Kristina Dragomir Lana, Le Petit Indigent, Laura8, Lady Magpie, Manokhi, Madeleine, Moogu, Marie Nouvelle, Murmur, Maria Marinescu, Marami, Norina ST, Parlor, Pink Moss, Pas du Tout, Raluca Mihălceanu, Silvia Șerban, Skin Deep, Smiles Bags, Smiling Shoes, Venera Arapu, își vor expune cele mai noi colecții și vor putea fi întâlniți în cadrul evenimentelor organizate în Molecule F Concept Store.

„Am vrut să aducem și mai aproape de consumator designul românesc ca experiență, dincolo de necesitate.
Concept Store-ul Molecule F de la Promenada nu este doar un magazin cu vestimentație și accesorii, ci un spațiu multisenzorial, în care cele 5 simțuri sunt reprezentate armonios. Am gândit și creat acest spațiu ca fiind unul dedicat manifestarilor creative, în continuă modificare, în dorința de a surprinde în mod plăcut consumatorul. Un loc de unde evenimentele nu vor lipsi, de la lansări de produse cu nume sonore până la ședințele foto realizate chiar în interiorul magazinului, în shooting corner-ul creat special. Avem o selecție de peste 35 de designeri români care ni s-au alăturat în acest proiect deosebit.”
a spus Mirela Bucovicean, fondator Molecule F.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod