Molecule F Concept Store și-a deschis porțile în Promenada Mall

Cele mai sonore nume din designul autohton se regăsesc în spațiul multisenzorial din centrul comercial.
Molecule F Concept Store și-a deschis porțile în Promenda Mall, propunând un spațiu mltisenzorial ce reunește 43 de designeri și branduri consacrate ca valori românești, cea mai extinsa selecție de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice și parfumuri organice înglobând peste 800 de produse.

Evenimentul de inaugurare din 27 octombrie a atras peste 400 de iubitori de modă, care au descoperit în premieră galeria concept de la nivelul 1 al centrului comercial.
Ocupând o suprafață de 300 mp, Molecule F Concept Store este la momentul actual cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc.

Acesta a fost amenajat modular pentru a fi putea fi transformat și regândit permanent. Acesta include și o zonă dedicată pentru ședințe foto și un lounge, oferind posibilitatea de a trece din zona comercială către o adevarată experiență fashion & lifestyle. De asemenea, personalul va sta la dispoziția cumpărătorilor cu sfaturi și consultanță de specialitate.

Datorită elementelor modulare și a designului, spațiul creează o experiență multisenzorială încă de la intrare, de unde pot fi observate detaliile industriale, proiecțiile video și un mix de culori metalizate.
Experiența este întregită de multitudinea de materiale și texturi propuse de designerii români.

Mai mult, Molecule F Concept Store din Promenada Mall va găzdui diverse manifestari creative și interactive, de la evenimente proprii ale designerilor prezenți în magazin și lansări de colectii capsulă exclusive, până la evenimente organizate de branduri partenere renumite.

 
Molecule F Concept Store

Proudly Powered by Romanian Designers.

Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod