Mii de bucureșteni și-au petrecut noaptea la mall, profitand de reduceri

Avanpremiera sezonului de reduceri din noaptea de 17 iunie de la mall Promenada a atras un număr impresionant de bucureșteni, mii de clienți de toate vârstele trecând pragul centrului comercial în intervalul orar 22:00 – 24:00 pentru a beneficia de reducerile fulger pregatite de peste 50 de magazine cu ocazia evenimentului Promenada Shopping Night.
Vizitatorii s-au putut bucura de prețuri speciale pentru cele mai noi colecții de haine, încălțăminte, accesorii sau produse de înfrumusețare de la branduri renumite, în afara sezonului de reduceri. Chiar și cei care nu au venit doar pentru cumpărături s-au putut distra beneficiind de discount-uri de 50% la darts, bowling și biliard, oferite de TrickShot. Peste 80% din vânzările efectuate în noaptea de 17 iunie au fost generate de produsele retailerilor de fashion și beauty, dintre magazinele partenere evenimentului Promenada Shopping Night enumerându-se: H&M, Hervis, Office Shoes, Pandora, Sephora, Douglas, Peek & Cloppenburg, Stefanel, Braiconf, Calzedonia, Deichmann, Depot 96 și multe altele.

Împătimiții sportului au putut să își procure produsele dorite aflate la reduceri din magazine precum Hervis, Intersport, The North Face sau Killtec.  Nici electronicele sau gadget-urile de la Flanco, Altex sau iCentre nu au fost ocolite de reducerile de la Shopping Night de după apusul soarelui.
Jucăriile și articolele vestimentare destinate copiiilor au avut și ele prețuri speciale la Lego, Noriel, Next, Tinkerbella sau Primigi, alături de super oferta de a călători în Grecia cu numai 1 euro, de la Christian Tour.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod