Lourdes Leon, fiica Madonnei, se mândrește cu părul ei de la subraț în noua campanie Marc Jacobs

Fiica Madonnei a devenit noua imagine Marc Jacobs pentru campania de primăvară 2021.
Lourdes Maria Ciccone, care și-a ales numele de scenă Lourdes Lola Leon, a pozat pentru faimoasa casă de modă, etalându-și cu mândrie părul din zona axilei. 

Lourdes calcă astfel pe urmele mamei sale, care a șocat în anii '80 prin același detaliu. Tânăra în vârstă de 24 de ani pozează purtând piese și accesorii din colecția de primăvară a lui Marc Jacobs, care include numeroase elemente în culori intense și imprimeuri florale. 

În urmă cu două luni modelul a avut o colaborare cu brandul de lenjerie intimă Parade, iar în prezent se poate lăuda cu o nouă colaborare de succes.

Lourdes, al cărui tată este antrenorul de fitness Carlos Leon, a fost aleasă pentru această campanie datorită imaginii sale de tânără rebelă, dar și datorită relației apropiate a mamei sale cu faimosul creator de modă.

„Marc are o relație apropiată cu Madonna de mult timp și a fost alegerea firească pentru noi să o desemnăm pe Lola drept imaginea acestei campanii.
Ea reprezintă perfect spiritul tineresc și sentimentul de individualitate fără compromis ce descrie atât de bine brandul”, se arată în comunicatul de presă al casei de modă americane.

În imaginile lansate recent, Lourdes are părul roșcat, unghiile lungi și roșii, dar și elementele care au devenit semnatură sa: sprâncenele groase unite și părul la subraț.

Tânăra a postat câteva imagini pe contul său de Instagram, împreună cu mesajul #MARCMYWORDSsssssssssss.

În trecut, Lourdes Leon a mai colaborat cu Juicy Couture, Gypsy Sport și a fost imaginea unui parfum Stella McCartney în anul 2016.

Modelul a avut întotdeauna o atitudine deschisă în ceea ce privește expunerea pilozității, la fel ca și celebra sa mamă.
Și-a arătat din nou părul de pe axilă într-un selfie cu Madonna de Anul Nou, în 2018, iar apoi în același an a defilat cu picioarele neepilate la o prezentare din cadrul New York Fashion Week.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod