Louis Purple a deschis un nou magazin în Afi Palace Cotroceni

Louis Purple a deschis astăzi un nou magazin în București, în centrul comercial Afi Palace Cotroceni. Louis Purple este un brand de retail exclusiv masculin producând vestimentații made to measure dar și ready to wear.

Ținutele Louis Purple se găsesc în România în magazinele din București, Cluj, Iași și Timișoara, iar în străinătate în magazinele din Paris și Hanovra. Fiecare magazin are același concept revoluționar și același stil arhitectural.

Louis Puple acordă o atenție deosebită experienței clientului în magazin, iar produsele sunt definite de calitatea excepțională, stilul modern și atenția deosebită asupra detaliilor, la prețuri accesibile tuturor.
Colecția acestui sezon aduce stilului masculin un plus de eleganță, prin ținutele comode, lejere și de înaltă calitate.

Vestimentațiile made to measure și ready to wear oferă clienților Louis Purple posibilitatea de a-și exprima oricând stilul, așa cum își doresc.

Piesele de rezistență ale colecției sunt sacourile Baby Camelo, cu o țesătură moale și fină din lână, călduroase și plăcute la atingere dar și costumul I Travel Suit, perfect pentru călătoriile de business, fiind realizat dintr-un material care nu se șifonează.

Materialele folosite în producția de costume sunt exclusiv de la țesătorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis Canonico, Cerutti, Reda, Loro Piana sau Dormeuil.

Parteneriatele stabilite de Louis Purple cu acestea, se traduc în prețuri mai mici, ce permit menținerea costurilor reduse, fără a face rabat în calitate.

Pentru un plus de stil și personaliate accesoriile completează orice ținută. Butonii, batistele, papioanele, eșarfele, cravatele și curelele într-o mare varietate de culori și modele pot fi alegerile perfecte pentru cadoul ideal de sărbători. On line puteți vizita site-ul www.louispurple.com și pagina de Facebook, https://www.facebook.com/louispurple/   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod