Launch event YVY BAGS: SmartBag with charger and light inside

We love love to be in your hands!
YVY BAGS, cunoscutul producator de genti din piele, a lansat pe 17 Februarie, in cadrul unui eveniment privat, un concept UNIC atat pe piata locala cat si pe cele internationale:  SMARTBAG FASHION STATEMENT  - geanta cu incarcator pentru gadget-uri si lumina led!

La evenimentul de lansare au fost prezente numeroase personalitati din industria modei, vedete, bloggeri si clienti fideli ai YVY BAGS: Albertina Ionescu, Ioana Moldovan, Carmen Negoita, Andreea Berecleanu, Sonia Argint Ionescu, Maria Radu, Ana Morodan, Special Koko, Adina Necula, ImAlinz, Nadina Campean, Patricia Amadeus, Monica Tand, Bianca Nutu, Ioana Dumitrache, Laura Hincu.

Conceptul inovativ este o solutie practica adaptata nevoilor femeilor moderne, cu o viata  activa si este un must-have in orice garderoba.
Geanta are incorporate: un incarcator pentru tableta/smartphone/laptop/aparat foto si un dispozitiv de iluminarea a interiorului posetei care se aprinde la o simpla apasare a unui buton. Cheile, rujul si portofelul nu vor mai fi niciodata imposibil de gasit in geanta, iar bateria gadget-ului dumneavoastra va fi mereu incarcata!

Geanta, pe care orice doamna o va dori atat pentru frumusetea cat mai ales pentru functionalitatea ei, poate avea orice design, material sau accesorii, versatilitatea conceptului permitand adaptarea lui, la cerere,  pe orice model YVY BAGS.
Solutia practica este astfel posibila fara a afecta calitatea si  eleganta modelului ales.

Alaturi de Ioana Ionescu, detinatoarea brand-ului YVY BAGS, la evenimenta fost prezenta si Albertina Ionescu care vorbit despre colectia de genti de lux  ALBERTINE’S for YVY BAGS, colectie creata in parteneriat. Conceptul va fi integrat inclusiv pe gentile din aceasta gama, disponibile, alaturi de toate celelalte produse in  magazinul online www.yvybags.ro.

Participantii au primit un cadou special marca YVY Bags, un dispozitiv din piele cu stil in care poti pune telefonul atunci cand este la incarcat.
Acesta a fost personalizat cu initialele fiecarui invitat de care un mester artizan din atelierele YVY Bags chiar in timpul evenimentului.

Multumiri speciale merg catre prietenii de la Grangantua, KOON, Complete Beauty/brandul Algologie, Keiko, EnRose. Totodata multumim si partenerilor nostri Eva.ro, Kudika.ro, Cosmopolitan.ro, Marie Claire, anamorodan.com, special-koko.com, monicatand.com, impressivity.net, care au contribuit in a face seara cat mai frumoasa prin inventivitate, creativitate si prezenta. Totodata televiziunii Kanal D pentru materialul facut despre conceptul inovativ in timpul evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod