Lady Gaga merită un alt Oscar pentru intrarea dramatică de la Gala Met

Lady Gaga și-a făcut apariția într-un mod spectaculos la Gala Met desfășurată luni noapte la New York.
Starul pop a realizat un adevărat show burlesc renunțând pe rând la haine pentru a dezvălui patru ținute. 

Tema de anul acesta a Galei Met a fost stilul "camp", definit ca o abordare exagerată și un kitsch intenționat. Iar Lady Gaga a reușit să reprezinte perfect tema stabilită de Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Artista și-a făcut apariția la celebrul eveniment purtând o rochie masivă într-o nuanță intensă de roz. A fost însoțită de numeroși asistenți care au avut grijă ca ținutele sale să fie dezvăluite pe rând.
Gaga a renunțat la rochia roz imensă pentru a dezvălui o rochie bufantă de bal, de culoare neagră. Ținuta a fost accesorizată cu o umbrelă neagră.

Cea de-a treia ținută prezentată de Lady Gaga a fost o rochie de culoare roz intens, cu o croială dreaptă. Nu a durat mult și starul muzicii pop a renunțat la rochia roz și a dezvăluit un alt look incendiar, format din lenjerie intimă neagră cu aplicații strălucitoare.

Întregul show a durat peste 15 minute, spre încântarea fanilor și a fotografilor prezenți.

Costumația prezentată de Lady Gaga a fost creația designerului Brandon Maxwell.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod