KOTON deschide un nou magazin in Shopping City Timisoara

KOTON, liderul pietei de fast-fashion retail din Turcia va deschide al 13-lea magazin din Romania in Shopping City Timisoara, in urma unei investitii de 700.000 euro.
Magazinul este cel de-al doilea detinut de brandul turcesc in Timisoara, se intinde pe o suprafata de 1.600 mp si va gazdui o gama larga de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii, pentru femei,barbati, adolescenti si copii. Magazinul KOTON din cadrul centrului comercial Shopping City Timisoara isi va deschide portile joi, 31 Martie, incepand cu ora 10.00 a.m.

Printre noutatile magazinului se numara si colectia KOTON pentru sezonul de primavara, care cuprinde piese cheie caracteristice acestui anotimp.

“Suntem bucurosi sa inauguram pe 31 martie al doilea magazin al nostru din Timisoara si sa ducem astfel mai departe conceptul KOTON de moda, calitate si gama extinsa de produse la un pret accesibil.
Este un pas important in dezvoltarea nationala a companiei noastre, cu atat mai mai mult cu cat consumatorii romani, in special cei din mediul urban au o afinitate aparte pentru moda si urmaresc sa gaseasca in brandul preferat un raport excelent intre calitate si pret”
, declara Burak Akbulat, Country Manager KOTON Romania.

In 2016, KOTON va mai deschide 4 noi magazine in Romania, cu o investitie totala de 3 milioane de euro si isi propune ca pana la finalul anului sa realizeze o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro.

Pe piata locala, KOTON este prezent din 2007, are un numar de 300 de angajati si detine 12 magazine, din care 7 sunt in Bucuresti si restul in tara, in importante centre comerciale din Constanta, Ploiesti, Iasi si Timisoara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod