Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu la vizita in Spania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au purtat tinute vestimentare semnate Alexandru Ciucu in cadrul vizitei oficiale in Spania, unde s-au intalnit cu Regele Felipe al VI-lea si cu Regina Letitia, dar si cu reprezentantii diasporei.
Presedintele Romaniei a purtat un costum de culoare albastru inchis, realizat in atelierul Alexandru Ciucu din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Carmen Iohannis a purtat, in timpul vizitei din Spania, doua tinute vestimentare Alexandru Ciucu: o rochie roz, din brocart inflorat, si o alta de culoare vernil intens, realizata din trei feluri de matase: satin, crepe de chine si muselina, aleasa pentru intalnirea cu reprezentantii diaspora.

Atat Presedintele Iohannis, cat si Prima Doamna a Romaniei poarta, la ceremoniile oficiale din Romania si de peste hotare, vestimentatii realizate de designerul roman Alexandru Ciucu.

Astfel s-a intamplat la ceremonia de primire a Presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni, la vizita de la Roma si de la Vatican, la primirea delegatiei Portugaliei la Bucuresti, precum si la evenimentul de lansare a cartii Presedintelui Iohannis, unde Carmen Iohannis a impresionat cu tinute vestimentare impecabil croite, realizate de cunoscutul designer roman.

 

Foto: Dragoș Asaftei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod