Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, a purtat o ținută spectaculoasă la o prezentare de modă

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, a participat weekendul trecut la evenimentul Alta Moda, organizat de Dolce & Gabbana în Italia.
Modelul s-a alăturat unor nume mari ale modei, precum Naomi Campbell sau Ashley Graham, defilând în cadrul show-ului extravagant care s-a desfășurat pe lacul Como. Destinația de vis, ce oferă un peisaj uimitor, s-a îmbinat perfect cu muzica clasică și modelele faimoase care au purtat rochii spectaculoase.

Kitty, în vârstă de 27 de ani, a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram câteva fotografii realizate în timpul evenimentului. Mulți dintre fanii săi au comparat-o cu regretata sa mătușă, numind-o un exemplu de stil și eleganță.

Într-una dintre fotografii, fiica lui Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, arăta uimitor într-un top de tip corset, cu mâneci bufante, și o fustă voluminoasă, printată cu o pictură în stil vintage.
Elementul central al look-ului său era coafura inedită, decorată cu o coroană aurie. Nici machiajul nu a trecut neobservat, Kitty purtând un ruj de culoare închisă, aplicat de makeup artistul celebrităților, Pat McGrath.
 
Frumoasa nepoată a Prințesei Diana s-a aflat în Italia timp de o săptămână pentru a participa la evenimentul glamour la care au fost invitate numeroase celebrități. Kitty a împărtășit cu fanii săi momentele importante ale show-ului Dolce & Gabbana.

Săptămâna trecută, modelul a fistribuit o fotografie în care apărea pe puntea unui iaht, purtând o rochie crem cu aplicații din dantelă și decolteu acoperit cu pene de culoare fucsia.

Aproape toate ținutele purtate de Kitty Spencer sunt creații Dolce & Gabbana, iar motivul este colaborarea strânsă dintre frumoasa englezoaică și celebra casă de modă italiană.
Kitty defilează des în cadrul prezentărilor Dolce & Gabbana, aceasta făcându-și debutul pe catwalk în 2016 în timul unei prezentări pentru faimosul brand.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod