Keanu Reeves este noua imagine Saint Laurent, iar Internetul a fost cucerit!

Trei fotografii cu Keanu Reeves au fost publicate de brandul francez de lux Saint Laurent pe pagina sa Instagram, iar imaginile au devenit deja virale.
Fotografiat în alb și negru de fotograful David Sims, actorul în vârstă de 54 de ani este surprins într-o ipostază sexy și misterioasă. Keanu are în prezent părul de lungime medie pentru rolul din John Wick Chapter 3, ceea ce îi sporește și mai mult farmecul în rândul numeroșilor săi fani.

Într-una dintre imaginile campaniei, starul anilor '90 este fotografiat de aproape, purtând sacou negru cu dungi subțiri, cămașă neagră și ochelari în stil aviator și părul prins lejer la spate.

Într-o altă fotografie, Keanu Reeves poartă jeanși negri, jachetă din piele și o cămașă neagră, de această dată cu părul lăsat liber și dat după o ureche.

În cea de-a treia fotografie, actorul ține capul plecat, ochii închiși și poartă o jachetă neagră stil aviator cu guler din piele de oaie.

Fanii starului din Matrix au pus numeroase postări în care îi laudă pe cei de la Saint Laurent pentru faptul că l-au ales pe Keanu pentru a fi imaginea noii campanii.

"În sfârșit, un adevărat star într-o reclamă YSL", a scris un user.

"Este cel mai bun lucru care s-a întâmplat în lumea modei", a adăugat altul.

Alții au folosit această oportunitate pentru a readuce în prim-plan personalitatea deosebită a actorului, una dintre persoane spunând că este "cel mai bun om din lume", iar altcineva a adăugat că Reeves are "o inimă de aur".

În ultimii ani, Keanu Reeves a devenit un adevărat idol datorită acțiunilor sale caritabile, printre care crearea unei fundații private pentru susținerea spitalelor pentru copii și studiul în domeniul cancerului. 

De asemenea, gesturile sale pline de amabilitate față de public au devenit virale pe social media.
În anul 2011, Keanu a fost surprins oferind locul în metrou unei femei, iar în luna martie a acestui an s-a oferit să ajute câțiva pasageri aflați pe aeroport după ce avionul în care se aflau a aterizat de urgență.

În urmă cu câțiva ani, Keanu Reeves a fost fotografit în timp ce stătea de vorbă și își împărțea băutura cu un bărbat fără adăpost. Iar o altă imagine îl surprinde în timp ce hrănește peștii și rațele în parc.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod