Kate Middleton a purtat din nou o bijuterie ce aminteşte de prinţesa Diana


De la inelul de logodnă cu safire, la celebra tiara cu diamante, bijuteriile purtate de Kate, ducesa de Cambridge, au o istorie bogată în sânul familiei regale.
Iar colierul din perle purtat de Kate recent nu face excepţie.

Kate Middleton a împrumutat un colier de tip choker cu perle şi diamante de la Regina Elisabeta a II-a, pe care l-a purtat la aniversarea a 70 de ani de căsătorie a Reginei, care a avut loc la castelul Windsor.

Ducesa, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, ce se va naşte în luna aprilie, a arătat foarte elegant purtând bijuteria cu patru rânduri de perle şi diamante plasate central.
 
Se pare că faimosul colier a fost creat din perle primite de regină din partea guvernului japonez. Regina a purtat colierul la o ceremonie de nuntă regală desfăşurată în Bangladesh, în 1983.


 
Şi prinţesa Diana a purtat colierul din perle în 1982, în timpul unei misiuni diplomatice, ceea ce înseamnă că ducesa Kate este cea de-a treia membră a Familiei Regale Britanice care poartă frumoasa bijuterie.Nu este pentru prima dată când Kate îi aduce un tribut prinţesei Diana prin intermediul bijuteriilor sau hainelor purtate.
Inelul său de logodnă cu diamante şi safire a fost purtat şi de Diana după logodna cu Prinţul Charles.La începutul acestui an, ducesa a purtat de asemenea şi tiara cu perle şi diamante cunoscută drept Cambridge Lover's Knot, una dintre bijuteriile preferate ale regretatei prinţese Diana.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod