Kanye West prezintă noile ghete adidas Originals YEEZY BOOST la premiile Grammy 2015

Yeezy Boost sunt dezvăluite la New York cu ocazia Fashion Week, NBA All-Star.
adidas a anunțat lansarea noilor ghete adidas semnate Kanye West – YEEZY BOOST, pe 14 februarie. Ghetele au fost purtate de Kanye duminică, pe scena decernării premiilor Grammy din Los Angeles.

După o îndelungă așteptare a noilor ghete, Kanye a dezvăluit YEEZY BOOST pe scenă, în timpul piesei ”Only One”, cu ocazia celei de-a 57-a ediții a premiilor Grammy.

Reflectând  tot ce este mai bun în muzică, cultură și modă din perspectiva lui Kanye, ghetele YEEZY BOOST marchează prima colaborare dintre artist și adidas Originals.
Ediția limitată a ghetelor, care vor fi lansate la mijlocul lunii februarie, vine cu un design simplu și elegant. Aspectul ghetelor transcende tendințele pantofilor sport și propune un nou rol al acestora în lumea modei. YEEZY BOOST încorporează tehnologia revoluționară Boost și combină confortul cu performanța într-un stil desăvârșit.

”Nimeni nu poate transcende muzica și moda precum Kanye West,” a declarat Arthur Hoeld, director general în cadrul adidas Originals. ”Kanye reprezintă un simbol cultural și aduce o abordare inedită în design-ul pantofilor.
YEEZY BOOST este primul model care aduce în prim plan creativitatea și personalitatea artistului.  Ghetele vor deveni foarte apreciate și ne așteptăm la un succes fără precedent când acestea vor fi lansate la New York, cu ocazia unuia dintre cele mai incitante evenimente de modă, cultură și sport.”

Ghetele YEEZY BOOST vor fi lansate pe 14 februarie, în New York odată cu Fashion Week și NBA All-Star.

Un număr limitat de ghete YEEZY BOOST vor fi disponibile în magazinele selecționate din New York.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.news.adidas.com/RO
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod