Iulia Albu aventură interzisă cu un colier de 90.000 euro!

Recunoscută pentru aparițiile unice și pentru preferințele atipice în materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k și 18k, care a aparținut uneia dintre cele mai mari colecționare de artă românească, Marina Dimitropoulos, fosta soție a lui Konstantinos Karamanlis, președinte al Greciei de două ori.
Colierul este o piesă singulară, lucrat manual în 1980 de către bijutierii renumiți ai casei grecești Zolotas special pentru Marina Dimitropoulos. Specialiștii au estimat valoarea acestei bijuterii ca aflându-se între 60.000 și 90.000 euro.

Modelul colierului este inspirat din mitologia greacă și reprezintă o variantă stilizată a tridentul lui Poseidon, celebrul simbol al dominației și puterii absolute. Iulia Albu va fi prezentă la Licitația de Aur, Argint și Sidef organizată de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racoviță din str.
C.A. Rosetti, nr. 5.

"Colierul este o piesă remarcabilă asemeni tuturor pieselor pe care le-am ales de-a lungul timpului și va rămâne cu siguranță una dintre bijuteriile mele de suflet si obiectul preferat din întreaga licitație. Acesta se va licita joi, 21 aprilie, ora 19.30, la Artmark si sunt sigură ca îi voi purta noroc persoanei care îl va achizitiona”, a declarat cel mai titrat fashion editor din România care a purtat colierul într-un shooting exclusivist, în decorul somptuos al Galeriilor Artmark.


Colierul va reveni la sediul Artmark, acolo unde se află sub atenția câtorva persoane care deja și-au manifestat interesul pentru această piesă unicat. Bijuteria face parte din Licitația de Aur, Argint și Sidef organizată de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racoviță din str. C.A. Rosetti, nr. 5.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod