Inovativ - Intuitiv - ECCO Intrinsic

Evadeaza din cotidian cu noii sneakersi ECCO Intrinsic! Disponibili pe alb, negru sau alb cu negru, atat pentru femei, cat si pentru barbati, ECCO Intrinsic reflecta evolutia pantofului sport si inglobeaza ultimele tendinte in materie de design adaptat aglomeratiei urbane din ziua de azi. Desi doar de putin timp au devenit piese de baza in garderoba de zi cu zi, sneakersii fac trecerea catre un stil de viata activ si sanatos, adaugand o nota urban-casual la orice tinuta, in timp ce asigura confort maxim pentru picioarele tale.
"Athletic aesthetic" este un trend care castiga tot mai mult teren si ne permite sa ne dezvaluim preferinta pentru un stil de viata sanatos si prin intermediul hainelor pe care le purtam. Nu e de mirare, asadar, ca sneakersii au devenit incaltamintea preferata a femeilor si barbatilor moderni, activi, preocupati de stil si tendinte.

Pentru a raspunde nevoii de viteza si energie specifice iubitorilor de moda si stil urban, ECCO a creat noua colectie ECCO Intrinsic, pantofi sport cu design de elita si detalii tehnice speciale.
ECCO Intrinsic imbina armonios confortul si stabilitatea, gratie talpii direct injectate cu model in zig-zag.

Confectionati fie din piele moale, fie din combinatie de piele cu un material special tricotat, modelele ECCO Intrinsic sunt create special pentru persoanele cu preocupari atletice, dar care vor totodata sa fie in pas cu moda. Pantofii sport ECCO Intrinsic arata inedit si indeplinesc caracteristicile esentiale ale incaltamintei de calitate:

    Confort total: forma anatomica a pantofului permite ca piciorul sa se miste natural si confortabil intreaga zi.
    Flexibilitate maxima: talpa curbata si rotunjita permite ca acesti sneakersi sa fie extrem de confortabili, usori si flexibili.
    Fixare perfecta: sistemul de inchidere cu sireturi ajustabile face ca fiecare model ECCO Intrinsic sa se muleze perfect pe forma piciorului.

ECCO Intrinsic reinterpreteaza incaltamintea sport cu fler si inovatie, garantandu-ti un look modern si confort maxim oriunde te-ai deplasa, fie ca te plimbi prin oras, mergi la sala de sport, cutreieri magazinele sau dansezi cat e noaptea de lunga.
ECCO Intrinsic nu lipseste din niciun scenariu in care tu detii controlul, chiar daca trebuie sa te deplasezi rapid dintr-un loc in altul si sa jonglezi constant cu sarcinile de zi cu zi!

Noii sneakersi ECCO Intrinsic pentru barbati si femei sunt disponibili in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod