Inna poarta frac din lana organica realizat de Sophia

Inna, mereu placut surprinzatoare prin aparitiile sale vestimentare, poarta iarna aceasta un frac realizat de artista Sophia din lana 100% organica.
Piesa, intitulata Warrior Princess (Printesa Razboinica), este crosetata manual si apatine noii colectii exclusiviste Sophia33 ce a fost lansata la nivel international.

Fracul alb prezinta nasturi din lemn, realizati de un mestesugar, iar pe spate traditionala Cruce Maramureseana.

Colectia din care face parte acest frac, Sophia33, include piese vestimentare inspirate de traditia romaneasca si interpretate intr-o viziune proaspata si actuala, pulovere in forma de cerc, de patrat, de diamant, cu maneci supradimensionate, chiar si frac, trenci sau hanorac.

Produsele inedite ale Sophiei sunt apreciate de pasionatii de moda de peste hotare, fiind in voga in tari precum Suedia, Japonia, Olanda sau Statele Unite ale Americii, si achizitionate prin Farfetch.com.

“Am realizat diferite modele de pulovere tricotate, toate din lana organica si lucrate manual in doua ateliere specializate de la Sibiu si din Moldova.
Fiecare pulover in parte necesita intre 20 si 30 de zile de munca migaloasa, astfel ca acestea nu sunt doar niste simple pulovere, ci creatii autentice romanesti ale unor mestesugari cu traditie”
, declara Sophia.

Puloverele din colectia Sophia 33 sunt disponibile pe website-ul www.sophia33.com, pe www.farfetch.comwww.molecule-f.com, precum si in showroom-ul Entrance din Bucuresti. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod