In ce tinute sa investim in primavara asta ?

Vremea capricioasa ne cam joaca feste si ne lasa mai mult timp cand vine vorba de investit in garderoba de primavara.

Tocmai pentru ca nimeni nu isi doreste sa faca greseli cand vine vorba de „gestionatul” banilor pentru cumparaturi sau alegeri pripite si regretate apoi, Carla Modrisan, designer cu studii la Paris(http://carlaboutique.ro) ne ofera cateva sfaturi pentru a stii ce achizitii sunt indispensabile pentru primavara.. chiar daca ea nu se grabeste sa vina.

1.    Hai sa cautam printre rafturi Denim. Nu ca ar fi prea greu sa gasim ceva care ni s-ar potrivi, magazinele sunt saturate de piese din denim primavara asta: indiferent ca vom alege o pereche de blugi evazati, vechea geaca de blugi sau o salopeta,cu siguranta va fi o alegere in tendinte.

2.    Pentru ca toate simpatizam gentile, una cu franjuri ar fi o piesa statement sezonul asta.

Sa nu credeti ca o tinuta boho chic este singura adecvata pentru a purta geanta cu franjuri despre care va vorbeam. O tinuta masculina, o rochie diafana sau chiar si salopeta din denim de mai sus, ne permit sa le accesorizam cu o geanta cu franjuri.

3.    Pielea intoarsa este preferentiala anul asta, indicat ar fi sa o regasim intr-o jacheta sau intr-o fusta. Daca va ganditi va ar fi greu de asortat,atunci puteti alege sa combinati fusta cu un tricou simplu, un pulover supradimensionat mai subtire sau cu o camasa din denim, pe care cu siguranta o veti regasi printre achizitiile mai vechi.

4.    Nu uitati sa va orientati si catre o pereche de platforme.
Daca aveti tendinta de a opta pentru tinute simple si culori neutre, atunci alegeti o pereche de platforme colorate, chiar inflorate. Va fi piesa de rezistenta!

5.    O rochie lejera cu flori, simbolul feminitatii, va fi alegerea potrivita pentru o zi in care vrei sa te simti frumoasa fara sa faci prea mult efort. In culori calde si nuante deschise, o puteti arunca pe voi in orice moment al zilei.

Daca bugetul inca  nu s-a epuizat, atunci orientati-va si catre piese din dantela, in special dantela alba, o camasa in carouri si  o pereche de sandale gladiator.
Spor la cumparaturi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod